13/3 – om att vara tillbaka i lektionsbassängen.

12/3 - om flygrädsla.
14/3 - om att känna sig lurad på fotokvalitet.

Mina farhågor var i onödan, det blidde succé för min lilla simfisk EmmaLi! Sparkade med spikraka ben sittandes på kanten, hoppade (och simmade) till flytkorv (flytkorv!!? som hon ens inte velat titta åt nånsin?!), dök i och ur presentationsringen själv, flöt först som en pil genom frökens ring med en flyplatta (se flytkorv) och sen flygplan med två plattor (två!). Hon fortsatte med att flytvila med nacken på en flytkorv (själv), simma med en flytkorv (själv) och sen en gång testa vända från mage till rygg på en flytkorv (det gick inte helt perfekt men att hon ens provade är en seger!). Avslutningsvis krönte hon årets hittills bästaste minisim med att på eget initiativ ge sig på ryggsimsstart från kanten! Jag tipsade henne att pröva flyta själv på rygg nån sekund vilket hon gjorde. Tredje och fjärde gången gjorde hon två verkligt goda försök att simma tillbaka till kanten hon ryggsimsstartat och flytit ifrån… Tjo!

russin efter bästaste minisimmet!

Milla var strålande glad och sparkade runt efter bollar halva lektionen. Hon fick också flyga i luften mellan fröken och pappan, flyta på rygg till ”blinka lilla stjärna” och dyka lite från kanten.

vill haaa!

Vardagslivet efter Gran Canaria blev lite lättare att ”uthärda” nu 🙂

12/3 - om flygrädsla.
14/3 - om att känna sig lurad på fotokvalitet.
6 comments Lägg till din
 1. Så härligt att höra om er lektion, och så roligt att hon äntligen släppt in flythjälpmedel i sitt simliv 😉 – hälsa henne att jag är MYCKET stolt!

  Milla är ju sötaste fisken ever 😀 Fixade kantenhoppen trots att jag glömt ta fram flytmadrassen!

  1. Gissa då hur mallig JAG är! Jo, det framgick nog av nosade inlägget… men ändå liksom…!

   Milla såg jag inte så mycket av mer än att hon lyckligt sparkade sig efter en boll. Och att ni lekte kast med liten Milla då också förstås! Va kul att hon gick med på att dyka från kanten igen. Det har varit lite si och så med det… hon blev kanske räddare än vi trodde när hon slog sig på bäbisimmet sist?

   Krams!

   ps. hälsa att Vickevick också är jäkligt duktig. Lite envis kanske, men går det att vända det till nåt positivt så är det en egenskap jag personligen (eller iaf min omgivning) har stor erfarenhet av 😀

   1. Tipsade Milla-pappan om att hålla in hennes fötter mot bassängväggen, då kan hon inte putta i rumpan först, lite fick vi övertala genom att hålla i handen men hon visade ingen som helst rädsla, bara lite sund försiktighet *hjärta*

    1. Gött å höra! Bra tips. Vi körde ”sitta i händerna på ena föräldern” på semestern. Hon dök till sin pappa med stor förtjusning! Å, nä det är ganska lite rädsla på den ungen, desto mer vilja 😉

  1. Hon är faktiskt jätteduktig i bassängen nu – å joooo, jag är partisk 😉

   Det var en dunderbra semester! Lite kort bara. Veckan bara rusade sin kos 🙁 nu är det grå mars i grannens trädgård utanför fönstret i stället för vajande palmer och blått hav. Liite annorlunda är det ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *