22/3 – om att somna på en femtioöring.

Dagsens tips: mjuka näsdukar.
Dagsens tips: ett färdigköpt mellanmål.

Jag kan inte med bestämdhet veta om det beror på förmiddagslek på ÖF, eftermiddagsaktiviteter med kompisar i deras fiiina stooora hus, för mycket frisk luft, ”elakt” spökande nya tänder eller kanske t o m är en rest från gårdagsens superskojsiga mammagruppsträff. Troligen är det en kombination av dem alla som fick lilla Milla att för en timme sen somna i ungefär samma ögonblick jag la ner henne på kudden tror jag. Utan välling!? Jag tyckte hon såg alldeles mätt ut på magen redan vid kvällspottningen så jag körde en rövare och testade läggning utan nappflaska innan tandborstning. Å det gick alltså görbra! – fast vi får la se om hon vaknar klockan fem för att hon är törstig… ;p

Även EmmaLi somnade efter soffmys med boken ”Snurran och fjärrkontrollen”. Tror jag iaf, det har inte hörts ett ljud där uppifrån. Att jag var ensam med kiddisarna nu ikväll (Tias har varit på kriskallat medlemsmöte med sin bowlingklubb) är säkert en bidragande orsak till att Maali varit gosigaste lilla nosen. Hon blir av nån anledning [nästan] alltid extra ”lätthanterlig” med ensam förälder!


ps. rubriken då? bara en påminnelse om att rota fram det lilla myntet som blir metallskrot om nio dar.

Dagsens tips: mjuka näsdukar.
Dagsens tips: ett färdigköpt mellanmål.
7 comments Lägg till din
 1. Vilken skön kväll, hoppas den förlöpte utan vakna barn 🙂

  Tack fina du! Ska försöka få tag på någon idag igen för det här fungerar inte, huvudvärk är banne mig det värsta jag vet jämte kräksjuka. Kan snart inte formulera vettiga tankar, än mindre ord.

  kram

  1. Inget nattvak, fast vi fick sällskap av liten treåring nångång medan det fortfarande var mörkt (vet inte var klockan var). Det var lejon i hennes rum nämligen…

   ps. Du måste få din sjukskrivning. Eller på annat vis hjälp. Mina hållna tummar har du, fast de hjälper ju tyvärr ingenstans 🙁

 2. Så är det här också, mycket mindre rent ”bråk” om inte båda föräldrarna finns tillgängliga, någon amatörpsykologiserade om att det kanske är för att de inte vågar när det inte finns någon ”backup-plan”? Jag vet inte, hos oss är det tydligt att storebror ”skärper sig” när någon av oss är ensam med honom.

  1. Tror också att det är så. Finns det inga vuxna att spela ut mot varandra, då är det nog inte lika ”roligt” att fajtas. För inte kan det vara en slump inte?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *