27/3 – om bäbisim, minisim, shetlandsponnysar och överträffade förväntningar!

26/3 - om att gå på bröllop! (dvs, Dagsens tips: gätt märrid änd invajt ål jår goud fränds!)
28/3 - om en dag med sol, kaffe och sällskap!

Delad familj idag och stressad transport mellan simhall och stall. Men det var såå värt det!!

Minisim. En liten smula nervös satte jag mig bredvid min lilla EmmaLi på bassängkanten. Tack vare uppmuntrande övertalning har vi nämligen blivit uppflyttade [dit vi egentligen redan skulle ha varit om det inte bliddit lite missförstånd i julas] och simmar nu med barn som är mer i nivå med Maalis kunskaper. Varför nervös då? Jag vet ju vad min unge kan – och vill? Njo. Men bakslag kan ju träffa när de minst välkomnas! Men. Oro i onödan, om jag uttrycker mig milt 🙂

Bäbisim. Milla var glad hela sin lektion – som vanligt – men vi kan inte direkt beskylla henne att ha fått kläm på det där att titta efter leksaker under ytan. Just idag är hon ursäktad iofs för efter halva tiden hoppade några större barn, i väntan på sin egen lektion, i bassängen och störde. Grymt irriterande. Klart att en ettåring hellre tittar på andra lekande barn (som dessutom hojtar kolla här! kolla här!) än en ”tråkig” simring 🙁

Ridlektion. Via en utlottning på Facebook häromveckan fick EmmaLi chansen att rida sin första ”lektion”, en uteritt, hos Ponnylekis i Himle. Vicken lycka för en liten tjej – och för hennes mamma! Tjohoo!

En asabra dag blidde kronan på hela den här riktigt asabra veckan! Känns inte som vi är bortskämda med såna så jag passar på att njuta i stora lass. Tjohoo!

26/3 - om att gå på bröllop! (dvs, Dagsens tips: gätt märrid änd invajt ål jår goud fränds!)
28/3 - om en dag med sol, kaffe och sällskap!
4 comments Lägg till din
    1. Ingen fara! Händer nog inte igen 🙂 en samling missförstånd tror jag; grodföräldrarna (iaf en av dom, den jag bor med) trodde det var simfrökenbarn, och simfröken (som ju var vikarie) trodde det brukade vara så… Fast visst var det typiskt, dom var bara tre små grodor och hade haft chans till superlektion!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *