9/3 – om slut på ”semestern” :)

8/3 - om små nyanser av skugga i paradiset 😉
10/3 - om en oväntat aktiv semester.

Med stora EmmaLi-tårar vinkade vi i förmiddags hejdå till Mattias föräldrar. Efter tre dagar med vuxensällskap (och barnvaktshjälp) är det nu slut på easy life och dags för eget familjeliv ;p det tog en liten stund för Emmis våta kinder att torka, men vid löfte om bad och glass även med oss ”tråkiga” sken hon strax upp och vi tävlade fram till bronshundarna i receptionen! – gissa vem som vann och hann fram att klappa först?

Igår köpte jag nya dojjor. Emmi fick ett par förbaskat söta träskor (i skinn) också, men efter att ha tappat dom tre gånger inom tio meter på väg till frukosten imorse fick dom nu ikväll flytta tillbaka till affären igen. Inget öppet köp tyvärr, men vi hade inga stora problem att hitta nåt att byta till… schö nö kåmprand pah, men jag har frivilligt spatserat i ett helt gäng butiker de senaste två dagarna 🙂 fingrade på en bikini (från Burberry) till mig, en klänning (från Ralph Lauren – big pony förstås ;p) till Milla och ett par solglasögon (från Ray Ban) till Maali men ”tyvärr” hade jag lämnat mr MasterCard på hotellet…


det ena av mina två par skor,

samt Emmis returnerade små sötnosar!

Vinden har mojnat men molnen gjort entré. Det betyder varmare temperatur och mindre behov av solglasögon. Solkräm däremot kletas flitigt. Bättre säjf thän sårry! Så… vi (läs flickorna å jag) kommer nog hem lika blekrosa som vi var när vi kom hit 🙂

8/3 - om små nyanser av skugga i paradiset 😉
10/3 - om en oväntat aktiv semester.
4 comments Lägg till din
  1. Det är himla mysigt med sällskap av föräldrar men mysigt att bara vara med de närmaste också!

    (har precis lämnat av mamma efter två veckors mormorbesök)

    1. Precis så, det bästa av båda världar! Både farmor/farfar och EmmaLi hade grymt roligt ihop men vi har haft kul ensamma också!

  2. Mys! O dojsen var ju super fina! Synd att inte träskon ville stanna på fossingen.. Kram

    1. Tack! Inte min vanliga typ men man kan väl förnya sig? 😉 Jaa! Supersynd! Men dom var lite för dyra (€48) för att stå i garderoben…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *