Dagsens tips: håll i grejerna.

Dagsens tips: piller och kräm.
12/3 - om att åka hem!

Vi blåser bort vid barnpoolen… (men kuling är verkligen nada jämfört med skalv och tsunamis…)

75% av hedbertarna försvann just in i miniklubbens lek-lokaler… nån måste passa vagn, grejer och solstolar [eftersom vi inte gör som många idioter och paxar de få solstolarna runt den här poolen; särskilt ett holländskt sällskap har gjort en grej av att belamra minst 8 av de 24 stolarna hela dagarna trots att de sällan är här 🙁 *fräs*], lotten föll på mig som nu ligger här och fryser. Poolservicen kom turligt just med en cortado å en öl, för 6,30 €! Snåla får vi vara nån annanstans 🙂
edit 15:25

Social och orädd; ”gå nu mamma, jag vill leka själv med mina nya kompisar!

🙂

Dagsens tips: piller och kräm.
12/3 - om att åka hem!
2 comments Lägg till din
    1. Haha! Ja, jag vet en som skulle kunna vara delaktig, men hon är oroande duktig på att själv hitta nya klätterställningar och användningsområden till väldigt mycket i sin omgivning just nu… 🙂 jag hejjar på, med andan i halsen. Vill ju uppmuntra hennes lust att klättra och ta vara på sin fysik, men jag är – som du vet – fånigt skrajsen att hon ska göra sig illa…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *