Dagsens tips: mjuka näsdukar.

20/3 - om dagsens och annat simmande.
22/3 - om att somna på en femtioöring.

Nu är det inte bara snor som ska torkas i stackars lilla Millafejset. Sen några veckor tillbaka vimlar det av uppstickande delar av nya och gigantiska små tänder i hennes mun. Hela fyra (eller om det är fem!) minigaddar – varav minst två gäcksler – tittar fram. Orsak till konstant blöt haka, likaledes närheten till tårar, hos ettåring således funnen. Och antalet förbrukade små scarves per dag är lätt uppe i samma nivå som under kräkperioderna de första tio månaderna; med den stora skillnaden att de nu går att ”återanvända” åtminstone en eller två gånger utan att först passera Miele! Radiatorerna hos oss är fulla av typbitar på tork, och med tanke på elräkningen jag betalade häromdan torkar de fort… alldeles för fort på de gosigt oekonomiskt varma elementen 😉

20/3 - om dagsens och annat simmande.
22/3 - om att somna på en femtioöring.
6 comments Lägg till din
    1. Ujujuj… det känns verkligt långt borta på båda mina små… 🙂 för en som inte riktigt minns själv, det gör inte ont att få de nya stoora väl?

  1. Åh, vi har äntligen en tandfri period men det är inte roligt, speciellt kindtänderna är envisa om något.

    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *