10/4 – om aprilsol ute, sim inne.

Dagsens tips: en liten altan med sol!
11/4 - om uppdateringsfrekvens.

Dags för veckans simbloggning!

EmmaLi: För att vara inne i en nejnej-period blev det förvånande mycket indiandyk, ryggflyt och hämtad ring på botten för min lilla treåring. En utmärkt lufthämtning under maglägesim blev det också, men Maali säger att hon aldrig andades trots att hon låg still i en evighet med poolens just då bredaste leende över hela sig! Hon glömde nämligen för stunden att protestera men vägrar nu i efterhand erkänna att hon gjorde övningen perfekt 😉 och jag är vuxen nog att inte envisas om saken…

Milla åkte rutschkana och dök och hängde fast i kanten och ”gick på plankan” och ”simmade till kanten” och hade väldigt roligt nästan hela tiden. Fånga ankan! tjöt Maali uppmuntrande från sin vilstol med hela munnen full av smörgåsrån och vindruvor när lillasyster sparkade runt efter gummidjur i vattnet framför henne 🙂

När vi skulle åka hem blev det missförstånd mellan Mallias och mig och jag fick ett tokbryt. Alltså. Ett TOKBRYT. De stackars mänskorna på parkeringen trettio meter bort måste tuggat oroligt på jackärmarna för att inte låtsas om min illförbannat hoppande lekamen och mitt indiskreta ordval (typ, ”nu åker jag hem utan dig”). Fast det gjorde jag inte. Åkte hem ensam alltså.

Ute är det just nu kanarisk kväll med 14 vindstilla grader. Största skillnaderna mellan Kanarieöarna och Halland är 1) här är det inte kolmörkt klockan halv sju, 2) månen är inte uppochner och 3) den svenska sommaren är mer efterlängtad än den kanariska!

Dagsens tips: en liten altan med sol!
11/4 - om uppdateringsfrekvens.
5 comments Lägg till din
 1. Hon är verkligen en liten FISK i vattnet! så duktig 🙂 önskar vi hade intresset för vatten så våra små också kunde bli små fiskar, men tyvärr är varken jag eller M speciellt förtjusta i att bada :/

  ang skorna, det är ett par höstkängor från kavat, tycker de är riktigt läckra och stilrena :-9 bloggade om dessa i höstas för närmare titt:
  http://onechicmama.blogg.se/2010/september/fotriktig-host.html#comment

  kram!

  1. Det lustiga är att varken Mattias eller jag heller är vattenintresserade faktiskt, det var Maali som fick oss att fastna i poolen! Det som började som en familjegrej har nu blivit ett ”obligatoriskt” inslag varje vecka 😉

   Båda våra tjejer är duktiga, men EmmaLi är den som gör oss stoltast just nu. Hon gör – trots stundtals våldsam ovilja – enorma framsteg verkligen!

 2. Vad härligt ni har det på söndagarna, lite smått avis kan jag erkänna 🙂

  Här är det också ljumma kvällar, inte 14men väl 10 grader varmt och solen är inte i säck innan 19.45 här uppe. Underbart!

  kram

  1. Haha! Ja du… vi kan ju fråga maken hur mysigt han tyckte det var i söndags, särskilt efter mitt utbrott ;p Fast jo, jag tycker det är mysigt. Det är en grej som vi gör hela familjen – om än delad i två – och Maali tycker det är asaroligt och ser verkligen fram emot att få simma! En gång var jag inte alls på humör och försökte tycka att båda ungarna var lite för förkylda för att åka till simhallen men så fort jag ens nämnde ”inte simma” tittade Emmi på mig med en min som inte betydde annat än ”vi simmar!”!

   Vi kan väl säga såhär, 14 vindstilla grader på västkusten är typ medelhavsvarmt! Men vi har igen det där i höst när havet värmer istället för kyler 🙂

   Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *