7 comments Lägg till din
  1. påminner mig om en hemsk tältsemester (MC-semester) i bohuslän och en skylt ”no camping”

  2. Ignorans. Tror ingen bryr sig om den där skylten.. eller ser den för den delen heller. Det är bara när jag är till fots som jag ens tänker på att den är där. Och cyklar jag så ställer jag mig faktiskt i cykelställen, för jag har inget stöd 😛 Är folk för lata för att gå de extra 5 m in till Kvantum eller är det allt som oftast fullt på cykelparkeringen? Tror inget svar är rätt.. 🙂 Kram

    1. Hear hear!

      Jag vet ju inte hur länge skylten har suttit där, men jag såg den inte heller förrän jag av en slump lyfte blicken när jag kom gående uppifrån Träslövsvägen. Den sitter för högt helt enkelt. Men det var kanske snyggare att sätta den där 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *