24/4 – om terminsavslutning på simmet!

23/4 - om en påskaftonsförmiddag med sol, barn, vänner och lekplats!
25/4 - om påskens annandag.

EmmaLi: Jodå, riktigt bra koll på snurra runt:et för att hämta luft har hon, och ju längre lektionen gick ju säkrare blev hon på när hon behövde luft – dvs när hon behövde snurra. Skitduktig var hon! Vilket man la tyvärr inte kan säga om hennes pappa och mig som betedde oss som värsta tennisföräldrarna… ylade och peppade och skällde på den lilla igeln runt min hals. Men som sagt. Till slut kom hon på vad hon kunde och ville och då simmade och flöt och försökte hon glida verkligt bra. Och bidragande orsak till ”nejnej” och ”jag vill vara med dig” fick vi efter lektionen. Maken till ond i magen hon måste ha varit… holken full om man säger så… Övriga orsaker sätter vi på treåringbeteendekontot 😉

Milla: bubblande glad och dök i från kanten av egen fri vilja (okej, bara en gång, men iaf!) och sen sjöng alla dom fina små ”mormors lilla kråka” och voltade från en flytmatta blubb blubb rätt ner bassängen och sen simmade föräldrarna med sina barn på axlarna och Milla ville först inte alls hålla fast men Tias var envis och efter att ha snurrat ner i vattnet en gång för mycket kom hon väl på att det var för gott att hålla sig fast 🙂 Avslutningsvis flöt hon omkring på rygg huuur länge som helst. Härligt! Det är lite synd att vi inte kan fortsätta simma med Milla, men det är också riktigt kul att ha haft ett riktigt bra ”sista lektionssim”!


Foton och filmer finns faktiskt! De hamnar i nosarna typ nästa vecka eller så 🙂

Tjenixen!

23/4 - om en påskaftonsförmiddag med sol, barn, vänner och lekplats!
25/4 - om påskens annandag.
2 comments Lägg till din
  1. Först: Kommer verkligen sakna sötnos-milla på simmet, lova mig att ni går och simmar med henne också – hon förtjänar det nu när hon hittat ”hem” i vattnet!

    Sedan: Way to go EmmaLi!!!! Du är bäst unga söta fröken och jag hoppas jag kan putta in dig i min grupp till hösten 😉

    1. Vi lovar! Klart hon ska få simma lilla Milla 🙂

      Och äsch då, såå unik är hon inte (om än jag gärna hör det om och om och om igen från hennes fröken förstås :D) bara det att hon är villig att lyssna och lära och vågar lita på att hon kan! Ska lägga ut lite filmer… lite för att jag är fånigt stolt, men också för att visa ex mormor och farmor som inte fått se framstegen live!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *