3/4 – om vår på riktigt!

2/4 - om skylt på för hög höjd?
3/4 - om ett "nej"sim.

Okej, en natt gör ingen vår – inte på riktigt. Det vet jag. Och enligt dom med utbildning (metereologisk alltså) ska det hålla i sig i en vecka tror jag, men iaf. Inatt gick temperaturen aldrig under 10 grader och tjohoo den västkustska evighetsblåsten (jupp det blåser alltid där jag bor, alltid) var ljum. Sen imorse började det regna å då kröp kvicksilvret neråt tre hack, men äsch, det är ett temporärt bakslag! Det vet jag får schår!

Lite seriöst undrar jag om det inte är sommar jag tänker på nu igen förresten: dygnsmedeltemperaturen över 10graderC en vecka i sträck? För våren räcker det med över nollstrecket under samma premisser? Fast så finns det nog ett brasklappat datum också för respektive årstid, det svenska lynniga vädret måste hållas i byråkratiskt schack förstås. Så. Efter 1 april är det vår! Och därmed bastu.

Tjenixen!

2/4 - om skylt på för hög höjd?
3/4 - om ett "nej"sim.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *