6/4 – om en ”bortslösad” bf-kväll.

6/4 - om lilla blyga nosen.
Dagsens tips: sälj snyggt!

Jahaja. Sicken nytta till att ha barnvakt för oss två. Hemma har vi varit hela kvällen. Och nyktra är vi. Tias har på grynig köpmatch från Viasat sett sitt Chelsea få stryk och jag har ägnat två timmar till att förbanna trådlösa uppfinningar. Hejja oss. Not.

I sökande efter lösning på mitt problem ställs en fråga; köpa nytt trådlöst nätverkskort till urgammal men annars finfin fast oändligt seg LG från pre-parenthood eller tjacka helt ny knätopp med lysande äpplet på locket?

Apropå det. Vi fick fakturan från elfirman idag och jag höll på att dö när jag sniikpiikade i kuvertet för jag lyckades i nervositeten kollra fram en siffra för mycket och slutade andas tills jag förstod att jag läst fel… några hundratusen blir det inte att ROTa för inte – vilket är tur för så mycket pengar tjänar vi tyvärr inte i den här familjen att vi har såna skatter att kvitta mot! Nå vad var det med den där fakturan då? Jo! Maken har ju lovat att jag ska få köpa en ny dator när vi fått slutbeloppet för badrummet. Frågan var alltså: köpa nytt trådlöst nätverkskort… eller helt ny Macbook (Pro?!)? 🙂

Tror jag sover på saken. Eller vänta nu! Innan jag gör det… Ett missat frimärke och en stycket Champion’s League-match byttes visst mot kaffe och massage. Tänk om jag glömt ta fullt betalt för tüsan! Kaffet har jag fått, nu ska jag nosa in slutbetalningen.

Tjenixen!

6/4 - om lilla blyga nosen.
Dagsens tips: sälj snyggt!
7 comments Lägg till din
 1. Hej 🙂
  Jo, det är bara hipstamatic-redigerade bilder. Jag har iphone4, jag gillar dom bilderna och appen.
  Tack för att du tycker om dom 🙂
  Önskar dej en fin dag.
  /Helena

 2. Men du, varför nyttjade ni inte att ni var barnfria? Galet! 🙂

  Petra hälsar och tackar för din medverkan 🙂
  Och ja, den är en av mina favoriter med 🙂
  kram

  1. Förlåt 😉 Det blev så spontant påhoppat och eftersom Mattias ville se sin match var alternativet liksom att vi gick till lokal och tittade på den, men… njä, så stannade jag hellre hemma och bråkade med uppkopplingen 🙂

  1. Men duuu… det är ”inte bara för äpplet”! Precis som med alla high brands betalar du en hel del för namnet, lite grann för funktionen och allra mest för användarvänligheten och känslan! Fråga din make, jag har en känsla av att han kan förklara det bättre än jag 😉

   1. alltså var och en gör ju som den vill, men jag kan verkligen inte förstå varför man väljer att köpa nåt som är ”icke-standard” där man måste ha specialkablar till allt. Det enda jag kan känna att den har som en pc inte har är en snabb uppstart, resten är ju bara lull-lull om man inte råkar jobba med avancerad grafikframställning…

    Hoppas DU får den dator du vill ha snart 😉 Själv fortsätter jag slita på min arbetsgivares resurser 😮

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *