8/4 – om sniglar, maskar och fiskar.

7/4 - om en lunchdejt på Lekstugan!
9/4 - om värmande sol i lä, och ett förmiddagspussel.

Alltså, nu fiskar jag snälla åsikter om mängden fakturerade hantverkstimmar lagda på följande projekt hemma hos oss:

hint: hoovra resp foto


Nota bene, köksmosaiken kom upp i samband med ett kompensationsarbete i badrummet: fog- och sättningsmassa fanns alltså redan färdigblandat och hantverkaren var på plats.Viktigt i sammanhanget är också att nämna att resultatet av dessa båda arbeten hör till de vi (jag) är absolut mest nöjda med i senaste renoveringssvängen. Kostnaden däremot… tja… hamnar väl såattsäga i andra ändan av skalan 🙂

7/4 - om en lunchdejt på Lekstugan!
9/4 - om värmande sol i lä, och ett förmiddagspussel.
3 comments Lägg till din
  1. hmmm – om det nu varit så att köksmosaiken kommit upp ”på egen hand” om man så säger så kunde ju förklaringen varit två besök, mindebitering 1 timme… men som det nu var så tror jag att min make (som ju bara är händig DIY-are) skulle fått upp det där på säg 45 minuter. Badrumsgolvet kan ju iofs vara krångligt om det är litet, mycket att skära, mäta och passa… men om man synar din bild verkar det ju varit marginellt med sånt :-s Frågade maken nu och han tappade hakan och sa ”helt vansinnigt” för en duktig hantverkar MAX hälften (han tillade också att mosaik är krångligt så den delen KAN vara rimlig)

    1. Tack för input!!

      Apsilut att tidsåtgången i köket varit rimlig under ”normala” förutsättningar! Men killen var ju ändå här!? Och allt var förberett… jag hade t o m mätt ut och lagt fram exakt rätt mängd mosaikplattor för att minimera besvär och arbete! Det han gjorde var att smacka upp och foga 0,256 kvadratmeter mosaik på väggen – utan underarbete på rå betongvägg.

      När det gäller toaletten… tja. Jag vet inte vad jag ska tro. När vi frågade firman var de fjorton timmarna var lagda fick vi en axelryckande återvändsgränd till svar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *