Dagsens tips: sälj snyggt!

6/4 - om en "bortslösad" bf-kväll.
7/4 - om en lunchdejt på Lekstugan!

Homestyling får nya proportioner när brutalcoola mäklarfirman Fantastic Frank säljer bostäder med hjälp av genomgående detaljer och begåvade (mode)fotografer. Fastighetsmäkleri goes StyleRoom with a twist, typ.

Jag hade velat visa er varenda bild på varenda objekt men det verkar fånigt att jag nosar lågupplöst när allt finns att skåda i full prakt hos mäklarn.

och jaa, naturligtvis är fotona publicerade med tillstånd!

Smaka t ex på ”Rosor för tre miljoner” på Östermalm:

Ett högst ordinärt mdf-kök, men ååh! Habegär? Jaaa! Så snyggsmart att det doftar ända hem till mig!


Nå, en liten liten bukett blandade läckerbitar nu då:galet farligt och härligt frisläppt!


så enkelt, och så lockande!


ett kittlande tema, lysande 😉


Tyvärr kommer dom gifetvis snart kopieras, men ära originalet som äras bör. Kolla nu in websidan och läsvärda bloggen – här beskrivs lite bakomliggande tänk; t ex hur man visar ett blås-ut-allt renoveringsobjekt för några glada millar!

Snyggt är alltid rätt! Och roligt! Och lönande 😉

*** å så firmans namn då… mumma för ullisar! för er som minns hade både EmmaLi och Milla varit Frankar om de varit pojkar. eller nä inte båda förstås, men tveklöst troligen åtminstone en av dem!

6/4 - om en "bortslösad" bf-kväll.
7/4 - om en lunchdejt på Lekstugan!
8 comments Lägg till din
  1. Visst är det galet! Och fantastiskt! Och det roliga är ju att de här miljonbostäderna hade varit lättsålda på det ”vanliga” viset också, det här blir liksom bara ett kul sätt att sälja. Ska bli kul att få se hur det blir i framtiden, om (när 😉 fler tar efter och vad det går att göra med ex en friliggande villa med trädgård!

 1. Vojne, min reflektion är supertråkig och gammkärrig, jag känner bara hur himla skönt det är att ha flyttat ifrån s t a d e n.

  1. Kul att få se en annorlunda åsikt! Som jämförelse då; småstadsbo som jag är har jag inte tröttnat på snygga installationer och foton – än.

 2. Åh, så snyggt, nästan lite lägenhets-porr 😉 måste visa min sambo, hans största hobby är ju typ att kika på lägenhetsannonser och dregla.

  Angående jobb – åh ja, vi håller alla tummarna! Men, varför var det jobbigt att arbeta över sommaren med EmmaLi? *lite orolig*

  1. Haha! Schysst att du tänker på att tipsa mannen om nåt du nämner i erotiska sammanhang 🙂

   Ang jobb på sommaren så var det inte svårt eller jobbigt på annat vis än att jag ”missade” en heltidsföräldraledighet med min bäbi hennes första ljuva sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *