14/5 – om fredagen den trettonde, och lördagen den fjortonde.

Dagsens tips: muta med finess 🙂
Dagsens tips: välj dina fajter 😉

Inte en enda olycka i min närhet igår! – förutom möjligen för taxichauffören som körde min vän och mig hem från en trevlig middag och lyckades köra fel en gång och nästan fel två gånger, trots mina i god tid gps-inspirerade köranvisningar. Hade han lyssnat på vad jag sagt istället för att irritera sig på mitt sätt att guida hade han sluppit ett extravarv i rondellen, och hade han dessutom valt att ta emot min framsträckta legitimation vid betalning istället för att ganska tjockskalligt argumentera för att slippa hade han inte behövt köra vidare drickslös.

Gårdagsens middag ja. Najs! Och väldans god mat. Till efterrätt t ex en trendig ananaspaj. En rätt jag aldrig stött på tidigare men fick uppbackning på; den figurerar tydligen ”överallt” just nu! Och efter att ha smakat förstår jag varför 🙂

Milla somnade sin förmiddagssömn strax efter nio. Ni kan ju ana er till när hon vaknade då… är det vattkopporna som gör henne så ledsen och orolig, eller är det vanligt tandagnissel tro? I vilket fall är hon inte som vanligt, och den även i vanliga fall känsliga lilla tjejen är nu på gränsen till konstant irriterande tårögd… mjau.

Nu. En lugn förmiddag (med kaffe!!) i trädgården och troligen en eftermiddag med barnaktiviteter på Coastal Culture.

Tjenixen!

Dagsens tips: muta med finess 🙂
Dagsens tips: välj dina fajter 😉
3 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *