16/5 – om en helg utan guld.

15/5 - om en sextonmånading och en seger per helg.
17/5 - om ont i magen.

Trea i ESC och silver i VM. Ingen lysande helg för guldhungriga svenskar.

Eric Saades insats kan nog ingen klaga på – förutom en lite nervös avsaknad av vackra leendet var det perfekt. Hockeysnubbarna igår kväll däremot… usch fy och skäms. Tredje perioden; maken till lojt spel har jag inte sett sen Sverige mötte Danmark i den berömda 2-2-matchen i EM 2004… och då fanns en vänligt sinnad anledning för danskarna att spela dåligt! Nä. När svenska spelare inte ens orkar ta sig ur zon efter pucken (för att förhindra offside), eller knappt har fart nog i skridskorna att behålla pucken efter en vunnen tekning, nä… då är man inte värda ett VM-guld. Härligt dock att höra Viktor Fasth (målvakt, till vardags i AIK men kanske inte så länge till?) visa vinnarskalle efter matchen. Han måste vara riktigt förbannad på den kassa uppbackning hans försvarare levererade. Fy så tråkigt.

Så. Grattis till de värdiga vinnarna! Och till er finländare som bor i Sverige och gnuggar vinsten i ansiktet på ”oss”; lägg ner ert dåliga vinnarbeteende, eller flytta till Finland då för tüsan! 🙂

15/5 - om en sextonmånading och en seger per helg.
17/5 - om ont i magen.
4 comments Lägg till din
 1. Ja, visst var han väl bra Eric Saade. Annars tycker jag det var mest smörja i mellon. Och hockeyn kan jag bara hålla med dig om. Grattis till Finland!

  SV: Tack så mycket för ditt tips om widgeten. Såå otroligt snällt av dig. Jag blev jätteglad ska du veta! 🙂

  Upptäckte dock ett annat problem idag. Jag ser inte adresserna till bloggar som kommenterar mig. Din bloggadress syntes inte men tack och lov sa du ju vilken väg du hittade mig så jag letade samma väg. Så nu ska jag försöka lösa detta. Ha så gott! Kram!

  1. Faktiskt tyckte jag precis tvärtom i år! = fler bra än dåliga bidrag 🙂 dvs, lättare att räkna upp de dåliga än de bra… ang hocken är det bara sörja och blä. Menmen. Grattis Finland! Som sagt.

   Vicken tur att du är lite detektivig 🙂 nu ska jag snoka in hos dig för att se om du fått bukt med webadress-problemet?

   Kul att du fick lite inspiration. Alltid roligt att ”hjälpa till”!
   Tjo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *