19/5 – om hur man INTE kurerar ryggont… ;/

19/5 - om orsak till återfall och illa illa buhu ont.
20/5 - om Tradolan i Ullisar.

Jupp. Det finns nog många bättre vis. Men förutom att ontet kortar tålamodet hade vi en väldans trevlig dag! Och somliga av oss gick tillochmed plus!


jag lyckades fånga Karla o EmmaLi i ett moment of chill 🙂
20110519-082235.jpg
jag är såklart inte nöjd med att hon har fötterna på dynan… men… med tanke på hur den såg ut (dynan alltså) så var hon inte först [vilket naturligtvis inte är nåt försvar!]

20110519-083104.jpg
min älskade lilla unge
min blomma i passande kruka!

20110519-083057.jpg
”vill du ha lite?”

som avslutning tester tjejerna lekvänligheten i skyltmaterialet…
20110519-083048.jpg
…jag vet inte om det är tillåtet? men de var mycket försiktiga och bedrövligt söta!

Jag gissar att jag inte ska behöva förklara var vi är… trots att jag skickligt lyckats missa varenda egentligt synlig ledtråd ser jag. Kvalitén på fotona ursäktas förstås, men pixliga mobilbilder är mer vardag än undantag nuförtiden – inte bara i mina nosar utan i bloggar generellt tycker jag 🙂

Nu ska jag gå å lägga mig och hoppas på bättre dag imorron. Jag polar med McKenzie allt vad jag orkar, och har jag tur går det trasiga i ryggen tillbaka utan att gå sönder. Vad som hänt? Oförsiktighet vid Emmis ponnylekislektion igår… [se inlägget nedanför] Jag glömmer ibland att jag inte har en kropp som alla andras. Skit också.

19/5 - om orsak till återfall och illa illa buhu ont.
20/5 - om Tradolan i Ullisar.
8 comments Lägg till din
  1. Inte så mycket bättre på ryggfronten tyvärr, men snart så!

   Ang krukbilden så… tack! det var min idiotiska idé att hon skulle hoppa ner i den för precis när hon är på väg ur slår det mig att den ju faktiskt är av plast… och kan gå sönder!! TUR att den inte gjorde det. Hade varit ett pinsamt köp att göra 🙂 Men hon är glad och söt och vi fick en rätt galen bild. Alltid värt nåt!

  1. Nä, min stackars familj som får stå ut med mitt humör även i vanliga fall har inte haft det lätt de gånger jag har ont… 🙁

   Massa kramar!

 1. Jag är pinsamt duktig på iPhone bilder just nu. men jag skyller på att jag inte har någon datortid att tala om öht. Hur ska jag hinna med att föra över kamera bilder då..

  Vet du, jag tror de får ta att barn leker i ”utställningen”, barn är ju ändå barn..
  och jag blev lite smått kär i de där turkosa brickborden, vart är ni? är det ikea?

  kram

  1. Själv kan jag inte skylla på nåt annat än lathet tror jag… det är lättare att fota med mobilen som ändå ligger inom räckhåll än att krångla fram riktiga kameran. För att inte tala om hur mycket enklare det är att nosa mobilbilder jämfört med att plugga kameran i datorn, redigera (läs: förminska) och SEN publicera. Ungefär som du skrev då, fast med delvis annan orsak 🙂

   Jupp. IKEA it is! Det är en rolig kollektion, lite begränsad upplaga, men tyvärr är t ex underbara fotöljstolarna totalt omöjliga för mig att sitta i, brickborden för ”onödiga” och lamporna i fel färger så det fick bli hemfärd utan en endaste ”Kryddstark” vara. Tyvärr.

   Jag hoppas du har rätt ang barnen och utställningen. Det viktiga är ju att de inte förstör, eller att de gör sig illa. Men IKEAs grundidé är ju (väl?) att kunderna ska kunna prova möblerna på plats?

   Massa massa kramar!

  1. Tack! Två busiga flickor som ömsom leker asabra ihop, ömsom grälar som syskon… nåväl. Det kunde varit värre 🙂

   Ryggen är nog på bättringsvägen tror jag. Det måste den ju vara…?! Mjau.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *