21/5 – om på krämpfronten lite nytt.

20/5 - om allergiska symptom.
21/5 - om ett gammalt påskägg.

Vet du, precis när jag började ge upp hoppet känner jag hur det liksom ger med sig lite i ryggen! Det är inte lika otäckt stelt och jag tror att mina McKenzie lyckats rädda nåt som kunnat bli kaos. Skit bara att gårdagen försvann i en dimma av illamående (det är jefla kropp jag fått till skänkts, som dels är så klen å fragil och som grädde på moset inte klarar smärtstillande medusin utan att löpa amok).

Att stå, gå eller ligga är tillåtet för en med ryggont, sitta är apsilut korkat. Att gå är det bästa förstås men efter elva varv på nedre botten är jag färdigpromenerad…

Dessutom fick jag igår ont i naveln?! Alltså. Ärligt talat!? Whått on öörth! Nån som hört talas om att man kan ha det? ”Ont i naveln”?! Igår var det ömt ca en dm runt naveln, idag har det ömma minskat till några cm. Jeez. Märklig åkomma?

Döttrarna är förresten bortackorderade fram till efter lunch. Då kommer de hem samtidigt som avlastning dyker upp i mitt hus. Lycka är att ha en mamma och en svärmor som kan och vill ställa upp när det krisar!! ♥♥

sorry gnälliga nosar just nu. jag är snart tillbaka på banan!

20/5 - om allergiska symptom.
21/5 - om ett gammalt påskägg.
6 comments Lägg till din
 1. *hejja för fina mödrar och svärmödrar*

  Kan inte navelontet ha med smärtstillande medusinen att göra?

   1. hmm, sitter det inte en massa akupunkturpunkter som relaterar till könet vid naveln? inte otroligt det finns de som hör ihop med blåsan då kanske?

 2. Har aldrig haft ont i naveln och ej heller hört talas om det men varför inte…man har ju ont på alla andra ställen oxå. Trist är det i alla fall. Hoppas det blir bättre fort. Så underbart med mammor och svärmammor som bryr sig. 🙂

  1. Visst är det märkligt? Under ena graviditeterna hade jag ont i naveln minns jag, men då trodde jag såklart det var graviditetsrelaterat…?!

   Det är verkligen jätteskönt att veta att våra mammor hjälper om vi ber dom! – men vi har vänner som oftare erbjuder sig frivilligt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *