22/5 – om inspiration från TV (del 1).

22/5 - om veckoplanering.
23/5 - om inspiration från TV (del 2).

Du som känner mig personligen vet att shopping inte är min stora passion. Inte ens min lilla passion. Eller alltså. Shopping är ingen passion alls. Gissa då hur förvånad jag blir själv när jag kommer på mig att sitta och googla Christian Louboutin-pjucks!?

Skyhöga klackar mestadels men dom här hade jag kunnat leva med, simpla 7-centimeters svarta! Om dom inte varit slutsålda 😉 Och om jag haft €420 liggande… Tveklöst kommer det inte hamna några sådana i min garderob. Av två anledningar, jag har fel jobb och bor i för kullerstenig stad. Men verkliga läckerbitar, det är dom! På andra. Hur jag ”hittade” dom? Via SVT:s nya lördagsserie Fairly Legal. Klart sevärd – som lördagsunderhållning räknat.

22/5 - om veckoplanering.
23/5 - om inspiration från TV (del 2).
2 comments Lägg till din
  1. Jag behöver nog en kurs innan jag kan gå med sådana där 😀 fast för det priset borde man kunna få köpa en 38-a och en 39-a tycker du inte? 😀

    1. Bara jag fått mina trettisjuåenhalvor hade jag varit nöjd 🙂 fast, dom var ju tyvärr slut i alla storlekar mellan 36 å 40,5 på det stället där jag letade 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *