22/5 – om veckoplanering.

21/5 - om ett gammalt påskägg.
22/5 - om inspiration från TV (del 1).

I det hedbertska köket kluras det och pusslas. Hur ska vi fixa veckan med Ullisar Invalido Tålamodslös, Mallias Arbetaren Hjälpsam, Maali Piggelin Virvelvind och Milla Villinte Varasolo? Metrevar läggs ut och håvas in. Alla ni fina fiskar som under årens lopp erbjudit hjälp; jacka ur nätverkskablar och fäll ner mobiltelefonantenner om ni vill komma undan, vi är på desperat jakt!


edit 20:03

men MJAU! det öser in hjälperbjudanden i sån mängd att vi är tvungna att tacka nej… så, veckan är (förhoppningsvis) någorlunda schemalagd nu 🙂 TACK alla ni storhjärtade hedbertsvänner ♥♥

21/5 - om ett gammalt påskägg.
22/5 - om inspiration från TV (del 1).
7 comments Lägg till din
 1. Ibland är det trist att åldras – men när jag läser om småbarnsstrul och sjuka barn, då undrar jag om det inte är rätt skönt i alla fall.

  1. Mest är det ju jag som är sjuk (eller vad man nu ska kalla ryggproblemen) men nog snörvlas det i två små nosar också 🙂

   Var ålder har sin charm. Det är jag övertygad om!

 2. Hej! tack så mycket. VA roligt att du tyckte det. Okej Ja Erika är min kusin. Ja Hoppas också att det ska bli bättre igen. Vet att du inte var nyfiken, men kan ändå meddela att jag har en kronisk reumatisk sjukdom. Hoppas på fortsätt förbättring. HA det gott.

 3. Ullisar!!!
  Jag hjälper naturligtvis om det skulle behövas någon gång! Jobbar ju med jämna mellanrum, men kan jag så gör jag det mer än gärna!
  Bara hör av dig!
  KRAM

  1. Världens bästaste Bobby!! Goaste du, inte alls omöjligt att jag tar dig på orden 🙂 om inte annat hade det varit kul att träffas ändå?

   Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *