23/5 – om inspiration från TV (del 3).

23/5 - om inspiration från TV (del 2).
24/5 - om en späckad vecka och önskan om sol.

En av de säsongsavslutande scenerna i tv-serien jag skrev om i förra inlägget (the Big C) är en verkligt tårdrypande – men vackert försiktig – historia där sonen i familjen förstår att hans mamma är verkligt sjuk.

Det jag fastnade för särskilt var bakgrundsmusiken, framförd av australiensiska sångerskan Sia. Låten, som heter Lullaby, kan du hitta den både med eller utan text på ex youtube. Vid efterforskningen förstår jag snart att Sia faktiskt är inblandad i fler tv-seriesammanhang, däribland avslutningsscenen i min absoluta favorit genom tiderna: Six Feet Under. Här sjunger hon alldeles fantastiska Breathe Me, och jag tror jag skaffat mig en ny favorit i musiklurarna!

Minns du hur jäkla bra det här är!!? Kanske bästa slutscenen ever?
ps. du som inte följt serien har la inte så mycket av dessa tio upplösande minuter, men för oss SFU-frälsta kan vi se hur många gånger som helst!!

23/5 - om inspiration från TV (del 2).
24/5 - om en späckad vecka och önskan om sol.
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *