26.5 – om svårt att sova.

26/5 - om lök på lumbagolaxen.
27/5 - om att räkna i tjugotal.

En nosning från den 26 maj 2010 kl 02:58, som aldrig blev publicerad. Den passar nästan kusligt bra exakt ett år senare… förutom att Milla nu sover i eget rum. Ett helt år?! Och det känns som igår…!?Jag ligger vaken. Ett flygplan passerar långt ovanför huset. Blåsten rasslar till i markisen. Makens tunga andetag övergår i dragna stockar. Milla ynffas lite i sin korg, drömmer. Jag tassande nyss in till EmmaLi. Hon snusade med yvig kalufs och armarna fridfullt vid öronen. Min fina familj. Imorgon ska jag pussa er blöta. Och blåsa såpbubblor. Jag älskar er.

26/5 - om lök på lumbagolaxen.
27/5 - om att räkna i tjugotal.
6 comments Lägg till din
    1. Jag passar på att pussa järnet medan jag har dem inom räckhåll, och de fortfarande är medgörliga och pussar tillbaka ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *