30/5 – om wikänkållitödäi.

Dagsens tips: krama en mamma idag!
30/5 - om min morsdagspresent!

Klockan har passerat midnatt, Milla har feber och mitt samarbete med bredbandsbolaget gick just i stå (ett tekniskt fel är upptäckt som berör 27XX kunder, orsak till avbrottet är under behandling och beräknas vara avklarat kl 04:00 – tur det går att surfa och felsöka på mobilen!) så jag antar vi kan stänga ner för idag. Att jag oroar mig lite inför imorgon [har ingen färdigarbetad plan för support och vill/kan inte ”utnyttja” Mattias föräldrar mer…] gör att alla fina vänner som tidigare erbjudit hjälp och back up nu och femton timmar framåt bör hålla sig borta från internetanslutna datorer och påslagna mobiler igen… eller vänta sig ödmjuka hilfeförfrågningar 😉

Go’natt!

Dagsens tips: krama en mamma idag!
30/5 - om min morsdagspresent!
2 comments Lägg till din
  1. Hoppas ni fick hjälp av nån vän…eller så funkar det säkert nu. Ja tacka vet jag iPhone! Man kan ju göra typ allt så tur du har den! 🙂

    1. Jag var tyvärr tvungen att tacka nej till alla erbjudanden… lilla Milla feber-Kamin fick kalla hit min mamma som hjälpreda istället!

      Jaa… hujedamej hur gjorde man förr? Innan man var uppkopplad dygnet runt?! 😀 fast en grej iPhonen saknar och jag hade velat ha är en nagelfil. Det är massa gånger jag behövt en sån. Programmera en dylik app vettja, den hade jag köpt på studs :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *