4/5 – om ”gammal” och i stunden morbid humor.

3/5 - om vinter i maj.
4/5 - om isbitsvindar i paddocken.

Jo, Usama Bin Laden är död. Men hans mörkare bror, Choko Laden, finns kvar. Precis som hans söta kusin Marme Laden å de båda vännerna partyprinsen Pinaco Laden och vegetarianen Sal Laden. Sen ska vi inte glömma hans gamle senile farbror Vafanvadeja Laden eller nyfödde systerson Vadskavi Kal Laden. I närheten bor också en matglad morbror, o’Xru Laden, och hans fru, Sillsa Laden. Härtill lägger vi den livsfarlige vissångaren, Bal Laden. Och den såsige latmasken Remu Laden… Finns det kanske ännu fler? :)

3/5 - om vinter i maj.
4/5 - om isbitsvindar i paddocken.
23 comments Lägg till din
 1. Hahahaha, jag kanske är barnslig eller gammalmodig eller nåt men jag tycker att detta är jätteroligt=)

  1. Jag är lika barnslig då! När jag hittade den igår kväll skrattade jag så mycket att Mattias fick hyscha mig framför fotbollen!

 2. hihi läste nyss den där på en annans blogg, hihji lite kul faktiskt!

  ang. pops skalbyxor så var det första gången jag provat dom. Är nöjd men saknar dock förstärkningar på knän. Har varit supernöjd med lindex & Helly hansen sedan tidigare. tror inte jag kommer fortsätta köpa pop med tanke på att det inte finns förstärkningar på knäna och det känns inte lika hållbart.

  kram!

  1. Min man säger den är gammal men jag såg den första gången igår kväll!

   Det bor ett par överdragsbyxor från Lindex här hos oss också, de är lite tunnare så de passar bättre när det inte är så kallt. Sen är det väl så att olika ungar kräver olika kläder 🙂 EmmaLi behöver dubbel förstärkning i ändan på sina brallor hon ;p

   Krams!

 3. Det är lite pinsamt att erkänna, men jag har sett den där texten på flera olika ställen de senaste dagarna och det var först NU jag fattade.
  Hysteriskt… 😀

  1. Jag stötte på den första gången igår och skrattade mig halvt fördärvad. Men den är ju ”gammal”. Fast, kul!

   Välkommen hit förresten!

 4. Min favorit är den senile farbrorn allt!

  Sv. Det jag tänker om den ”skyldige” hunden är ju att den inte har minsta aning om vad den bestraffas för, djur kan inte göra den kopplingen om man inte tar den mitt uppe i aktiviteten. Jag får mer intrycket att den här hunden kanske (jag vill väl tro det iaf) att detta är ett ”konststycke” han lärt sig. Men, som sagt, utan att har en aning om varför han skickas i skamvrån.

  1. Partysnubben är den jag är mest förtjust i, tror jag!

   ps. jag är ju som sagt ingen hundmänniska, dvs jag kan inte hur de tänker eller fungerar ”socialt”, men jag är inne på ditt spår också. iofs tror jag hunden apeslut vet att den gjort nåt bus, men graden av olydigheten kan den ju omöjligen ha nån aning om?

 5. Min humor precis. Hörde ju även en till
  Släkting igår, men amningshjärnan, eller Citodonet, sätter P..

  Tusen tack för paketet fina ni. Absolut helt tagen på sängen men om det är från någon omtanke och kärlek kommer så är det från dig.
  Kram

  1. Jag hittade en till som jag kompletterade med, den nyfödde och onamnade 🙂 lite extra lustigt om det var den du hade hört!

   Du Liw, nu ska inte du vända på det här och vara gullig tillbaka för jag har inga hormoner att skylla blöta ögon på… ❤

   KRAMS och LÖV i mängd!!

 6. Den kom faktiskt strax efter 11/9-01, jag skrattade då också. Och läste nån artikel om att hjärnan hittar på skämt, hur bisarra som helst, för att det ska bli lite jämvikt mellan skratt och gråt.

  Jag tillhör också den absurda skaran som kan se humor på de mest bisarra ställen. Det har gått i arv från både far och mor. När den senare var så gammal att jag fick stötta henne in i kyrkan (som hon älskade att gå till) trodde jag en gång att hon satt och dog bredvid mig när hon sakta sjönk ner. Men hon skrattade så att hon bröt ihop åt nåt som var komiskt i programbladet.

  1. Aj då? Är den SÅ gammal? Shit. Jag hänger verkligen inte med i svängarna…!

   Jag blir så glad när jag hör om lite galen och generös humor! Av naturliga orsaker blir jag inte det minsta förvånad av historien om din mor i kyrkbänken, det hade väl liksom lika gärna kunnat vara du?

   🙂

 7. Hahaha jag älskar detta!!:D fann en del fler (minns inte vart) men kortade ned det lite.. Det är nog jag och kortisar!;)

  Tack så himla mycket för kommentaren om vår katt!:) visst går det inreste dressera henne, men ändå vill jag inte att hon hoppar upp på spisen eller liknande… Sedan är hon en duktig diskvältare, så det börjar bli rätt dyrt. Ska försöka minska problemet i alla fall:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *