Dagsens tips: gör det bästa av en dålig låt.

30/5 - om min morsdagspresent!
31/5 - om feber in da haus.

Nä jag gillar inte den där ligga-låten. Jag avskyr att texten är fyndig men korkad och att melodin är så smittande att det är omöjligt att inte digga med. Därför jublade jag så Mattias hyschade när jag fick nys om den här. Äntligen är låten bra! Hela låten!

Jag anar från att det är feminister som ligger bakom och det har jag överseende med. Och med överseende menar jag att de säkert menar budskapet elakare än jag. Jag tycker bara musiken är medryckande, och texten ännu mer fyndig än begåvade Eric Amarillos!

30/5 - om min morsdagspresent!
31/5 - om feber in da haus.
5 comments Lägg till din
    1. Det bästa är att den är välgjord tycker jag. En tafflig variant hade ju bara varit alls lika intressant, och troligen hamnat under ”kan inte ta ett skämt”-kategorin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *