Usama Bin Laden död

2/5 - om en lillasyster i fotspåren.
2/5 - om att vara lite dum men äsch vaddå.

Det är inte mina vana trogen att stillsamt välkomna människors bortfall, men nu… JA! Äntligen! Ytterligare ett av jordens avskum och otäcka individer är borta. En mördare, en religiös fanatiker. Fruktansvärd farlig men nu, inte mer.

Planen var (nog?) att fånga Bin Laden levande och ställa honom inför rätta. Men något hände, och de amerikanska säkerhetsstyrkorna var tvungna att skjuta sin väg fram mot liket. USA lovar nu att de hanterar kroppen enligt islamska seder. George W Bush ska ha skickat ett gratulationstelegram till Barack Obama.

Nu är världen en lite bättre plats.

2/5 - om en lillasyster i fotspåren.
2/5 - om att vara lite dum men äsch vaddå.
9 comments Lägg till din
 1. Kunde faktiskt inte ha sagt det bättre själv. Håller helt och hållet med. Även om…som du skriver…man inte önskar livet av någon så var detta en glädjande nyhet.

  Hoppas ni haft en underbar helg och att födelsedagen var bra! Kram i massor

  1. Det är klart det kommer bli svajjigt ett tag nu, och jag är orolig för de utsända soldater i bl a FN:s regi vi har i Mellanöstern, men i långa loppet är det bra att han är borta. Att s a s röra om i organisationen är bra. Tror jag?

   Jotack! Det var en bra helg och en bra födelsedag! Saknade ditt tidiga sms bara 😉

   Krams!

   1. Attans de missade jag i år 🙁 skyller fortfarande på hormoner 🙂 de gör att jag glömmer saker…ha ha

 2. Givetvis får man ju börja med halvmara eller dylikt. Kan ju inte springa marathon imgn. 😛 Men jag är galen, jag vet. Men fan va häftigt det hade varit. Vi får se… 🙂

  Och ang bin laden. Äntligen! Men det va ju fan vilken tid det tog att hitta honom 😉

  1. Jo han var bra gömd. Och eftersom Pakistan inte velat hjälpa till förrän nu de sista åren har det nog varit nästan som att leta efter den berömda höstacksnålen. Men. God underrättelseverksamhet visar att det inte går att hålla sig undan för evigt. Bra för alla brottslingar att tänka på!

 3. HOPPAS det iaf, att det är ne bättre plats. Jag kan inte låta bli att oroa mig över vd som kommer att ske i detta kölvatten…Hämndens hand kommer att vilja slå tillbaka. USCH, känner mig inte lika ”glad” som jag kanske borde känna mig.
  Men visst var han ett av jordens värsta avskum…
  ATT han var.
  BARA det inte smäller nu…
  Kram!

  1. Det är klart värre för dig som bor i USA. Här i vår ”skyddade vrå av världen” är det mest att applådera i soffan och ta en ny sipp på kaffet… ;s

 4. Bra att han dog, men en del tycker att han kom lindrigt undan, men varför ha honom i fängelse, det är bättre att spara den kostnaden det skulle kostat till något bättre. Han ligger bra där han ligger nu.
  Anmaja-Anna

  1. Planen var väl om jag förstått saker rätt att ta honom levande, men om det var oavsiktligt eller avsiktligt han blev dödad: det får vi nog aldrig veta?

   Håller med om att de valt en bra begravningsplats. Jag är dåligt påläst på islamistiska seder, ”regler” och bruk, men jag hoppas verkligen att de inte ställt till något som kan reta upp eller förarga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *