13 comments Lägg till din
 1. Grattis vad kul! Det kanske är mera farligt att inte använda dom…eller så är det farligt nästa dag. Kommer ju larmrapporter hela tiden om typ allt. Snart kan vi ju inte göra nåt alls…

  1. Tack!

   Ja, det ligger nåt i det. Det är farligt att få huden bränd, men solljuset är också viktigt både för vår hud och vårt sinne. Lagom dos och ljusa kläder är nog det bästa egentligen. Och mest skugga mitt på dan? Men det är ju omöjligt att sitta i skuggan hela tiden när det finns små barn att sysselsätta eller springa efter. Då är solkrämer bra. Och jag litar på Apoteket! I lagom dos.

   🙂

 2. Ojoj, grattis! De var ju massor som tävlade om dessa!
  Tack! 🙂 Älskar kommentarerna om magen 😉 Man känner sig så stolt när man vet att man bär på en bebbe 🙂

 3. Om det är apotekets grejer ska de väl i alla fall vara testade. Jag tål inte sol, får enorma nässelutslag om jag solar andra delar än ansiktet och händerna (som är mer härdade), men om jag kletar in mig med solskydd – vilken sort som helst – får jag inga nässelutslag, så funkar gör de för mig. Hudcancer är jag inte rädd för, är väl för dum för det… tycker inte att jag ska ta ut nån oro i förskott. Vad som helst kan ändå hända precis när som helst. Men kleta på sig solkräm i måttlig mängd är nog bra. Svårt att leka i vatten med klunsiga kläder.

  1. Om jag förstått det rätt så är det inte solens strålar i sig som är farliga utan det som sker i huden när den blir bränd. Alltså är det inte farligt att vara utomhus (här hemma i Sverige iaf), men inte bra att bli röd av solbrändhet!?

   Fast jag kan ha missförstått saker så jag brasklappar våldsamt!

 4. Åh va bra! Vi använder solkäm från Apoteket på leia när hon måste vistas i solen av olika anledningar, bättre än att va utan tänker vi!
  Och självklart ska ni få se ringen, ingen hemlis ju 🙂

  1. Mycket bättre än att vara utan! Det är väl egentligen bara på riktigt små barn (under året) som solkrämer inte ska användas. Sen är förstås skyddande kläder (med eller utan UV-skydd) kanske att föredra, men inte alltid så praktiska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *