16/6 – om att vara lite bättre på att ha barnvakt.

15/6 - om att vara kass på att ha barnvakt.
16/6 - om gårdagsens barnvaktade kväll.

Idag är det Medelhavet på min altan. Kaffet är snart färdigt, och med en maskin tvätt på tork i vinden i trädgården känner jag att det börjar bli okej att ha barnvakt idag.

Igår kväll var Mallias och jag på en av stans bra restauranger och hade det riktigt bra. Oväntat god fisk och en spännande ny bekantskap från Argentina i glasen och jodå, det har ganska okej att ha barnvakt då också…

Ni ser, jag jobbar på det! Lagom till ikväll när mina små döttrar kommer hem kommer jag nog ha vant mig. För på lördag är det dags igen; då ska vi på finfest i Lerum och kiddisarna får leva loppan med mormor hemma i huset!

Nu ropar solen på mig 🙂

Tjenixen!

15/6 - om att vara kass på att ha barnvakt.
16/6 - om gårdagsens barnvaktade kväll.
4 comments Lägg till din
    1. Varken eller älskling! Jag har haft micket trevlig besök av Eva nästan hela eftermiddagen så tvätthögen har inte minskat nästan alls… 🙁

  1. Ja det är besvärligt det där samvetet när man måste ha barnvakt. Men det är nödvändigt ibland. Man måste få göra saker på två…så är det. 🙂

    1. Ja när man måste, då kan det vara jobbigt på flera vis. Men ju äldre ungarna blir, ju roligare har dom la med sina barnvakter 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *