20/6 – om frukost utomhus?

19/6 - om när katterna är borta 😉
20/6 - om en eftermiddag som barnen själva vill ha det.

På vägen hem från årets roligast återkommande fest igår (”majfesten” i Lerum, i år lite sent i kalendern 🙂 passerade vi IKEA. Eller alltså, festen var i lördags men, vi fick generöst sova kvar över natten och åkte alltså inte hem förrän en bra bit efter lunchtid igår. Så. Nu har vi äntligen möjlighet att äta frukost i solen på altanen – när nu härliga morgonsolen behagar komma tillbaka till oss. Snart? hoppas jag!

20110619-105501.jpg
billig soffa å klaffbord…………………………


Majfesten ja. OJ! som jag älskar denna typ av vuxen samvaro med därtill hörande fantastiskt stora och välsmakande buffé av mat, intressanta diskussioner och nya bekantskaper. Vid min bordsände hade vi så trevligt att jag snabbt lyckades förtränga nesan att jag vid bordsplaceringsplacerandet (vi skulle kasta pil på en tavla full av namnlappar) misslyckades så fatalt att jag tror att jag stått där å kastat än… om jag inte skrupellöst fuskat och spettat ett namn i ren affekt ståendes 50 centimeter från tavlan. Men jag hade våldsam otur förstås… lokala vindpustar varje gång det var min tur att kasta…!?

Men. Altanfrukosten då. Jodå. Bort med spöregn och ge mig lite värme bara. Gärna en som håller i sig fram till kvällen. Och vindstilla. Ge mig!

19/6 - om när katterna är borta 😉
20/6 - om en eftermiddag som barnen själva vill ha det.
8 comments Lägg till din
 1. kul att få gå på fest, vi var på partaj i lördags, helt barnfria. Gud så skönt det var!

  nu ska jag kika ikapp, har varit i radioskugga sen vi lämnade umeå, dock frivillig sådan 🙂

  kram

  1. Har hunnit snoka på dina fina foton från helgen! Så härligt att få gå på – inte vilken fest som helst, utan – en bröllopsfest!

   Ligger inte helt i fas med all bloggläsning här heller… dynga… hinner aldrig ikapp känns det som.

   Krams!

  1. Jupp! Vet faktiskt inte om det finns fler Lerums, men det jag tänker på är Lerum som i Lerum utanför Göteborg!

   Krams och tack detsamma!

 2. Så härligt att ni verkat haft trevligt på festen. Skönt att komma hemifrån och bort från alla måsten. Hoppas ni får värme snart så ni kan sitta på altanen! 🙂

  1. Det var en riktigt skojig helg det här! Fler såna åt folket 🙂

   Jaaa! Bort med ösregn och kall blåst och hit med sol och värme! Typ, gärna nu meddetsamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *