21/6 – om den längsta dan.

20/6 - om en eftermiddag som barnen själva vill ha det.
22/6 - om dan före dan före midsommarafton.

Sommarsolstånd och nu är dagen som längst och natten som kortast. Mycket nytta till det när termometern toppar på 16 grader dagtid och kryper ner till 12 på nätterna. Huvva. Isbit är det. Och blåst. Men idag regnar det iaf inte.

Ska det vara så här hela sommaren? Midsommarafton spås 15 grader och gråa moln. Fy blubban.

Idag har jag förresten båda döttrarna hemma istället för som planerat bara den ena. Maali var vaken halva natten, hade ont i magen och somnade sen om som en stock bredvid mig imorse, så vi vågade inte chansa på att släppa iväg henne till förskolan. Extra kul med januarijuni då. Not.

20/6 - om en eftermiddag som barnen själva vill ha det.
22/6 - om dan före dan före midsommarafton.
8 comments Lägg till din
  1. Haha! Min potatis är från bönderna på torget, men dom behöver la regn dom med kanske? 🙂 Fast får jag välja har jag hellre ett väder jag kan äta potatisen ute i…

   Du tror att det går över alltså? Då litar jag på det!

 1. Ja vilket skitväder. Här har det regnat heeela dagen!! Usch vad jag ogillar det. Vill ju ha sommar. Kan trösta dig med att vi har runt 10 grader på dagarna. Men men det blir ju grönare iaf……

  1. Inte för att det gläder mig att andra har det värre, men eftersom vi fick era mygg för några veckor sen kanske vi får ert sommarväder resten av säsongen också? 😉

  1. Ja eller hur?! Jag blir galen och tycker det är skittrist. Det är antingen såhär regnigt och kallt eller så är det 30 grader och jobbigt svettigt. Vad är det för fel på 20-25, vindstilla och sol? 🙂 DET kan jag tänka mig resten av sommaren! Ihop med härliga ljusa sommarkvällar!

  1. Tack gulliga! Jadå, det var inget allvarligt, hon kändes bara lite för vissen och trött för att hänga med i förskoletempot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *