30/6 – om totalt glömsk och web-inkompetent.

29/6 - om trillade tänder igen (icke-favorit i repris?).
Dagsens tips: borsta tänderna med hjälp!

Från att ha haft åtminstone lite koll på saker och ting känner jag mig nu nästan nollad på allt som har med egenkontroll och design av nosarna att göra. För ett tag sen kom jag på att jag ville ha en ny header. Jomenvisstserru. Hurdå liksom? Förra veckan fick jag ett infall att göra en egen bloglovin’-ikon: körde fast i googlefällan. Idag fick jag för mig att röja upp i RSS-träsket men nä… det blidde inte så mycket av det heller.

Det är nog så att jag ska hålla mig till att publicera naivistiska foton, nån gång då och då tycka lite försiktigt om saker i min samtid och häremellan fortsätta att missklädsamt skryta om mina små älskade ungar.


ps. om nån känner sig manad, fiil ömäjsingly frii att förbättra mina kunskaper!

29/6 - om trillade tänder igen (icke-favorit i repris?).
Dagsens tips: borsta tänderna med hjälp!
4 comments Lägg till din
  1. alltså jag gillar att det inte är så mycket lull-lull och skräp och sånt, att liksom texten får tala för sig (och bilderna), lite BTB och KISS 😉 och eftersom du nu gör text och bild så förbaskat bra kan man kanske också slå till med skomakare bliv vid din läst 😉 typ 😀

      1. *fniss* Back To Basics och Keep It Simple Stupid 😉 många webbutvecklares ständiga mantra…

        1. Haha!! Ja… den här skomakaren bliver garanterat vid sin läst 🙂 om jag inte ens fattar basic slang är det nog ett tecken på att jag inte passar i gänget ;p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *