29/6 – om märkliga vägar till nosarna.

29/6 - om förmiddagar i trädgården.
29/6 - om trillade tänder igen (icke-favorit i repris?).

Som många andra roar jag mig ibland med att snoka på hur folk tagit sig hit.

Tre av fyra citat i sökordstoppen innehåller ”ullrika”, vilket kanske inte är så otippat 🙂 Att bronsplatsen norpas av ”model lab” är däremot högst oväntat, eftersom jag bara en enda gång skrivit om mitt besök på fotostudion i Göteborg – du med gott minne kanske minns hur tösaltet lika lustigt nog tog sig ända upp i topp i vintras. Att en ”aracnoidal cysta” de senaste månaderna konstant rör sig inom topp tio (samt i olika varianter också runt plats tjugo) är faktiskt mer väntat, trots att det här också bara rör sig om ett ynka inlägg, med tanke på hur klensått det var på fakta om dessa när jag själv desperat sökte information i vintras.

Märkliga sökvägar då? Tja. Det finns inte så många. För underliga är väl varken ”gastrokolisk reflex”, ”hipp välling dosering” eller ”krånglande iphone” som intar platserna elva till tretton. Härefter börjar det spåra iväg lite iofs… det är hopfällbar paraplysulky blandat med klädsim, prickar, blåbetong och cykelhjälm och först på plats nitton hamnar en sak jag själv letade info om när jag drabbades; borttappad smak/ont på tungan. En gång har någon sökt, och kommit rätt, på ”badrum hos ullrika hedber* v*rberg(modifierad här i sin återgivning, jupp). Den sökningen var väntad 😉

Roliga – som i trevliga – sökare som hittat fram är t ex ”bröstmjölk donera”. En del sökningar kring ischias, stortåpares, dåliga reflexer och diskbråck har kanske också funnit vad de önskade. Detsamma gäller inotyol, kräksjuka, myggbett, spänngrind (tillyxad att passa en 70 centimetersdörr) samt ”fördelar med att vara gift”. Rolig – som i relativt missnöjd – är den stackare som sökt på ”morkulla blomma(morkullan är nämligen – förutom ett namn på kvarteret vi bor i – ingen blomma utan en fågel!). Allra mest missnöjd – och därmed också roligast – torde en viss person, så nyfiken på sex att jag inte ens klarar viska de googlade snuskigheterna, vara när mina nosar dök upp under resultaten… shitpomfritt, snacka om besvikelse!

Avslutningsvis finns det ett sökcitat som träffat direkt på. Tveklöst rätt och utan diskussion. Ja. Vad sägs om det, ”den perfekte maken”? ♥

29/6 - om förmiddagar i trädgården.
29/6 - om trillade tänder igen (icke-favorit i repris?).
16 comments Lägg till din
 1. så GLAD jag blir att nosningen om bröstmjölk fick en träff! och så tänker jag vem googlar på den perfekta maken? *asg*

  och så undrar jag varför det inte är fler träffar på babysim 😉 du har ju ändå rätt många inlägg där 😀

  1. Mer än en faktiskt, har jag för mig iaf!?

   Det där med simningen har nog sin förklaring i att jag i stort sett konsekvent skriver om bäbisim (istället för babysim). Jag har faktiskt inte tänkt på det, men det är klart att det varit roligt att få sökträffar på det också! De flesta specifika simläsarna hamnar (nog) hos mig från vfsims hemsida. Kul tycker jag!

      1. Jadå!

       Vill du veta hur många? Mensåfrågadådå! 🙂 snittar ett halvt tusen på ett år ungefär.

 2. haha ja man kan verkligen skratta åt de sökningar som gör att folk letar sig in på ens blogg.
  Ibland undrar man vad folk har för liv för de verkar ju google helt galna saker. haha!
  och vad har jag då för liv, eftersom de lyckas komma in på min sida?
  uhmm.

  1. Hehe, ja jag är oerhört förundrad över vad i himskens dar det kan vara som jag skriver som fastnar i såna där sökordsfilter!? 😀

 3. förresten är den danska besökaren du har ibland jag 😀 så slipper du undra över det 😉 (min lina går via köpenhamn så jag surfar omkring med dansk ip jag)

 4. Jag hittade hit tack vare att du hittade mig och ville kommentera, något jag gläds över. 🙂

  Bland mina träffar finns oftast Gerard Butlers kropp, blod, carpe diem, krig, Marty Feldman, knepig, ebola, härliga tider, forskningsresultat, bokstäver och sol med.

  Vi har nog väldigt olika bloggar, du och jag. 😉

  1. Jag är om inte gladare så lika glad! Men, är du säker på att det var jag som hittade dig? Jag minns inte, det är ju flera år sen!?

   Å jo… lite olika. Nån Butlerkropp finns inte här. Om än han är välkommen när helst han önskar dyka upp 🙂

   1. Jo, jag är säker. Du hittade mig först och jag läste sen i din blogg flera gånger innan jag kommenterade något inlägg. 🙂

    Och han är välkommen hos mig också, faktiskt. Jag tänder en lampa i fönstret på kvällarna för att han ska hitta i mörkret, men han verkar ha väldigt dåligt lokalsinne. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.