9/6 – om en dyr vindpust och en nästintill tropisk natt.

9/6 - om EmmaLis första föräldrafria lekdejtsbesök.
10/6 - om en brutalt myggbettsangripen EmmaLi.

Antingen hade nästan hela skatteåterbäringen gått åt, eller så tar vi det på raKETens trafikförsäkring. Jaa. Det var en dyr jefla vindpust, den som drog min bildörr in i den grannparkerades… Jag, den pedantiskt försiktiga och löjligt kontrollerande, är en parkeringsskadare. Mjau.

Gränsfall mot tropiskt natt när min smärtsamt överfulla blåsa tillät mig rulla i säng runt kvart i två inatt. Fast sen föll det lite sommar-regndroppar och jag anar att termometern sjönk en smula. Under dagen blev det sen riktigt kallt. Typisk svensk sommar!

9/6 - om EmmaLis första föräldrafria lekdejtsbesök.
10/6 - om en brutalt myggbettsangripen EmmaLi.
4 comments Lägg till din
 1. Ajaj…trist när det blir dyrt..
  Här har vi riktig sommarvärme nu…trot´t eller ej….men skönt är det iaf. Ändå klagar alla här…för varmt! Vi är ju vana vid kyla inte värme…

  1. Är det ”ryssvärmen” som kommit över er? Härligt!

   Ang försäkringen så kostar det faktiskt inte nåt (alls?) eftersom vi varit skadefria så länge (typ alltid?!). Men annars blir det premiehöjning tror jag? Plus säkert självrisk. Sur vind. Men, det kunde ju varit värre förstås… 🙂

 2. Nån mer som har tur med bilar 🙂 Själv lyckades jag få den andra p-boten på en vecka igår. Surt. Det som är mindre surt är att jag fick den när vi var på banken och satte in pengar till kontantinsatsen på vårt nya HUS :):):) Äntligen! Kände att du hållt tummarna för mig länge och klart att du ska få veta att det nu är klart 🙂 I augusti flyttar vi in…

  En riktigt angenäm helg – utan olydiga bildörrar – önskar jag hela familjen ♥

  1. Äh vad är en bot eller två mot ett… HUS!!! Ååh så roligt!! Jag VISSTE det!! Så jäklans roligt! Måste genast snoka in hos dig å se om du uppdaterat 🙂

   KRAMS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *