Dagsens tips: omvärdera om första intrycket varit felaktigt.

11/6 - om min lilla sångerska!
12/6 - om en ofullständig EFIT-dag.

Tveklöst hamnade Lady Gaga långt ner på min lista över kompetenta musiker när jag första gångerna snubblade över henne. Nu, flera år och några sedda intervjuer senare, har jag totalt omvärderat min åsikt. Sure, hon är galen och provocerande och musiken är på gränsen till olovligt trallvänlig… men… hon måste vara så jäkla intelligent! – eller så omger hon sig av klyftiga människor?

Senaste videon befäster på alla vis min gissning: hon är nämligen riktigt modig också. Med all risk i världen att bli missförstådd och avskydd (hon sjunger att hon älskar Judas) förklarar hon sig med en video som – för oss som inte hänger med riktigt i det kristna budskapet i texten – reder ut saken i bilder:

Jag gillar smarta saker. Det är här smart. Lady Gaga är smart. Jag hade fel.

11/6 - om min lilla sångerska!
12/6 - om en ofullständig EFIT-dag.
8 comments Lägg till din
 1. jag har också omvärderat, tycker dock hon är jobbig att kolla på men helt okej på radion för att kicka igång dagen och ja, hon är smart eller så har hon smarta personer i sin närhet.

  kram 🙂

  1. Ja jag tycker det är jobbigt att hon är sådär besvärad alltid. Hon verkar ha som image att se förvirrad, ovillig eller drogad ut, i valfri blandning. Men hon dansar otroligt bra och jag tycker verkligen kan se att hon haft Madonna som förebild!

 2. Hon är som lite mer vulgär version av Madonna. Inget hon gör idag som inte Madonna redan gjort förr på sitt sätt.

  Båda är enormt smart kan man säga. Man kan tycka vad man vill om det dom gör. Men dom vet vad som ger pengar och hur man manipulerar sin omgivning för rätt resultat!

  1. Tycker du verkligen Gaga är mer vulgär? Det Madonna höll (håller) på med gränsar ibland till porr tycker jag. Fast jag har kanske sett/lyssnat på mer Madonna än Gaga 🙂

   Den största skillnaden mellan dom tycker jag varit att Madonna gick sin egen väg på ett banbrytande vis. Men det förstås; det är lättare att hitta en egen väg innan alla stigar är upptrampade!

 3. Jag har egentligen ingen åsikt om Lady Gaga. Har mest läst det som står på löpen och så hör man ju hennes låtar på radion förstås. En del gillar jag, andra inte.

  1. Haha! Jag är dålig på att läsa löpsedlar, och rätt kass på att lyssna på musikradio också om jag ska vara ärlig. Men nånstans har jag ju snappat upp saker om henne? Typ utrikiska talkshows å så där tror jag mest? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *