Dagsens tips: ta studenten med stil.

16/6 - om gårdagsens barnvaktade kväll.
17/6 - om vad giftbesprutning kan göra?

I tisdags hade merparten av studenterna sina utspring i min stad: döttrarna och jag var (tillsammans med Stalkern och hennes goa ungar) nere och tittade på kortegen av glada vita mössor och högljudd musik på lastbilsflak. I den här stan åker ”alla” lastbilsflak nämligen. Alla, utom dom här killarna…


20110617-120346.jpg
ädel gammal Miami Vice-limo …………………

Ni såg va? Outfiten komplett med tärningar i vindrutan 😀

16/6 - om gårdagsens barnvaktade kväll.
17/6 - om vad giftbesprutning kan göra?
6 comments Lägg till din
 1. Här vaknade vi till studenternas musik igår morse. Fast de åkte traktor och vagn!:)
  Känner igen det där med att ha olika åsikter om saker!;) Här väntade jag ut maken häromkvällen för att att se hur länge han tyckte att det var ok att barnen var ute när det var skola dagen efter. Barnen kom in halv tio!!! Ok, jag började tidigt, så jag slapp tjafset med morgontrötta barn!:)
  Jag hade jätte svårt för att lämna bort vår son när han var liten, men efter ett tag gick det bra. Vi har också våra föräldrar nära, svärföräldrarna bor i samma kvarter, så vi är också lyckligt lottade. Det kan vara jobbigt att lämna barnen, men samtidigt anser jag att man behöver tid ensam med sin man också. Det gäller att vårda sin relation också!:)
  Ha en bra helg!
  Kram

  1. Glada studenter gör mig nostalgisk! Fulla studenter bara sorgsen… och gammal…!?

   Ang olika åsikter så är det ju helt okej att göra på sitt vis sålänge det är man själv som drabbas av det! Fast jag hoppas att det inte blev för besvärligt på morronen för och med morrontrötta barn iaf ;p och att du kom hem till en glad familj när du slutat jobba!

   En av anledningarna till att lämna bort sitt barn tycker jag är precis det du skriver, lite tid som vuxen ger mer ork och energi till att vara en bra förälder sen. Dessutom tycker jag det är barnens ”rättighet” att få vara med sina far- och morföräldrar – om far- och morföräldrarna vill vara med kidsen vill säga. En nära relation till fler släktingar än föräldrar och syskon ger en bra självbild senare tycker jag. Dvs, att känna sin släkt och ha äldre människor nära sig att få råd och stöd av. Att få lära sig av, och skvallra om mamma och pappa med 😉

   Helg? Ja jisses, det är ju redan fredag…

   Kramar tillbaka!

 2. Jisses vilken limousin….! Här åker också alla lastbilsflak men jag har i alla fall sett EN limo här i byn. Inte dåligt…

  1. När vi sprang ut (för eh… 17 år sen…) fanns det bara några få klasser som åkte flak ihop. Idag är det tydligen nästan undantagslöst så man åker. Bra är ju att kortegen blir kortare att titta på, men tråkigare är ju också att kortegen blir kortare 😉

   Det var en fin gammal ”skabb-limo” de fått tag på. Men jäklans så coolt tycker jag!

  1. Det kan jag aldrig tänka att de var!? Han som satt i fönstret hade ju dragit nitlitten… de i luckan kunde föra bra och mindre farligt liv! Och om jag tyder saker rätt så var det nog inte första gången han åkte sådär genom rutan… 🙂 men jag håller med om att det är farligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *