16/7 – om ett VM-brons!

16/7 - om Wheels&Wings 2011.
Dagsens tips: rätt sak på rätt plats.

Bra jobbat tjejer!! Det trodde jag INTE! Så ”inte” att jag inte ens såg hela matchen… 🙁 olikt mig/oss men med den trista semifinalen mot Japan i färskt minne blev valet lätt när varma solen, glada ungarna och en bilcruising med (vad vi hade hoppats på; fina bilar) lockade!

Men. Som många gånger sagts. Man vinner ett brons, förlorar ett silver 😉 Arton år sen herrarna grävde i USA, tio år senare grävde damerna ännu lite bättre i samma land. Nu får vi ett nytt land att gilla. Tyskland är najs det mä!


GRATTIS!!
16/7 - om Wheels&Wings 2011.
Dagsens tips: rätt sak på rätt plats.
2 comments Lägg till din
    1. Eller hur!! Urbota korkat att de lägger turneringens bästa match i slutspelet… nästa gång: gör om och rätt! Å så ett EM på hemmaplan däremellan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *