1/7 – om en sommarpremiär på Societén.

Dagsens tips: borsta tänderna med hjälp!
2/7 - om en förmiddagslekning, ett lunchfödelsedagskalas och en sommarfest.

”Morgonstund har smak av döda bävrar” skrev jag på fejjan imorse, och tänkte då förstås på den gamla käcka visan med melodi lånad av Vintern rasat. Det var verkligt trevligt igår kväll på Societéns schlagerpremiär med bjuddricka och sådär himla trevligt folk som det bara är när man går ut ett par gånger om året 🙂 dessutom, förutseende hade vi bytt natthärbärge med min mamma – dvs hon sov i vårt hus, med våra barn, och vi i hennes perfekt placerade lägenhet mitt i stan!

Imorron efter lunch är flickorna och jag på barnkalas hos en av Maalis förskolekompisar, å på kvällen årlig sommarfest med ett gäng härliga mänskor! I nästa vecka baluns på torsdag och på lördag. Jeez… varför måste allt skoj komma såhär i klump? Sommaren är kort, alldeles för kort…! Och jag för gammal känns det som 🙂

Dagsens tips: borsta tänderna med hjälp!
2/7 - om en förmiddagslekning, ett lunchfödelsedagskalas och en sommarfest.
2 comments Lägg till din
  1. Åh vad kul med schlager och ännu mera baluns på g!!
    Här är det ont om sånt för tillfället. Njut för sjutton!!

    1. Inga balunser för Kallelinen? Åååh 🙁 det måste vi ändra på! Jenny har löst bjudit in till rosékväll på sin balkong i veckan!

      Lugn bara lugn. Ullisar fixar ska du se ;p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *