7/7 – om gruppseger.

7/7 - om myggjagad.
8/7 - om hedbert Spielberg.

Våra gula fotbollstjejer piskade amerikanska brudar på plan igår! OS-segrarna (väl? eller tänker jag fel nu?) stötte på hårdare motstånd än väntat gissar jag, och får nu möta Brasilien i sin kvartsfinal.

Trots onsdagsmys med tre goa tjejer igår lyckades jag smidigt hålla ett kvarts öga mot TV:n som värdinnan rart satt på i köket för min skull. Lisa Dahlkvists straffmål på onödigt kaxig målvakt kan jag gärna se hur många gånger som helst! Sicken strut!

VM%202011:%20Dahlkvists%20grymma%20straff%20till%201-0


Underbart! På söndag kvartsfinal mot Australien. Hujedamej så spännande!

7/7 - om myggjagad.
8/7 - om hedbert Spielberg.
One comment Lägg till din
  1. Hallå!!
    Du kan välja vilka färger du vill på armbandet!!! Annars har jag utökat kampanjen på så sätt att jag skänker hälften av summan ni gör beställning på valfritt smycke i shoppen!

    Ha det gott!
    Petra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *