Dagsens tips: borsta tänderna med hjälp!

30/6 - om totalt glömsk och web-inkompetent.
1/7 - om en sommarpremiär på Societén.

Under många år var jag nöjd användare av en ruskigt bra Oral Care från Braun, och i ett tag nu har jag funderat på om vi inte ska investera i en eltanborste (åtminstone) till EmmaLi. Så. När mailet från Buzzador dök upp i mailboxen, med erbjudande att till ett okej pris köpa en elektrisk tandborste med borsthuvuden i barnstorlek, slog jag till utan att tveka. Och vet ni vad, från första stund har tandborstningen – som egentligen bara under en kort period i EmmaLis liv ställt till problem – blivit en högtidsstund!

En av fördelarna med Philips Sonicare for kids, som borstaren heter, är att timern som berättar när du borstat klart 1) under en period ”smygökar” tiden från en till rekommenderade två minuter, och 2) går att ställa in så den piper eller meloditrudeluttar tre gånger under en borstning; för fram- och baktill i över- och underkäken. En annan fördel är den generösa batteritiden, ytterligare en den förvånande praktiska och ergonomiska designen.

Jag tipsar glatt alla föräldrar att köpa en elektrisk tandborste till sina små barn. Fram tills att kidsen går på mellanstadiet ungefär rekommenderas det att du hjälper till att borsta. Med en sån här går det fortare, är roligare, och du behöver inte ”oroa dig” att det inte blir rent. Idel fördelar! Väl?


Jag passar på att visa lite hemifrån när jag ändå håller på. Så här ser alltså tandborsten ut, i vårt nyrenoverade lilla lilla badrum!

30/6 - om totalt glömsk och web-inkompetent.
1/7 - om en sommarpremiär på Societén.
4 comments Lägg till din
    1. Jag tror inte det är nån större skillnad än design när det gäller såna här. Funktionen borde vara ungefär densamma?

      Kul att ni också är nöjda!

    1. Åh va gullig du är! Tack! Jodå, vi är nöjda med detaljerna i nya badrummet men tyvärr är det lite för många dåligt gjorda lösningar som sorgsnar mig.

      Men oj så glad jag blev för dina ord! Gillar badrummet mer nu, när nån annan så generöst uttrycker sin ”gillning”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *