22/8 – om HP och Bernadotte.

21/8 - om på väg hem.
23/8 - om mer genus.

Det är olika intresse kring nyheterna i världen; Hewlett Packard – en av världens största datortillverkare – ska sluta tillverka pc och unga paret Bernadotte Westling väntar tillökning. Den ena är naturligtvis roligare än den andra, men den andra är på många vis mer intressant för såna som mig.

21/8 - om på väg hem.
23/8 - om mer genus.
5 comments Lägg till din
 1. Men vaddårå ska hp sluta tillverka datorer?? Nej nej låt det ej vara sant. 🙁

  Ja se där…den hp-nyheten har gått förbi en för den andra har tagit så oändligt mkt mer plats i media. Fast man funderar VAD som finns att skriva om den nyheten redan nu? Det skrivs ju spaltmeter om det…eller spaltkilometer kanske…

  Kram! 🙂

  1. Ja, om jag snabbläste rätt på IDG så är det så. Och med tanke på vad de lämnat ifrån sig de senaste åren är det kanske lika bra…? Min lilla HP låter som ett tröskverk i fläkten och det är den inte ensam om har jag förstått. Fast jag kan ju inte döma alla pc:sar efter min lilla leksak iofs!

   Visst är det lustigt? Men jo, så är det ju att en del nyheter är mer intressanta ur skvallersynpunkt. Särskilt när det gäller kungligheter. Och SÄRSKILT när det gäller kungligheters barn då.

   Krams!

 2. Egentligen känns ingen av dessa nyheter extremt intressanta. Men även för min del känns den ena mer intressant än den andra. Vilken får man klura bäst man vill 🙂

  Hoppas allt är bra med dig och dina? Kram

  1. Fast jag tycker nog nyhetsvärdet i båda exemplen är rätt stort, om än det inte är något som behövs ältas dag efter dag!

   Undrar vilket du tycker är mest intressant… 😉

   Jodå tack vi har det okej. Förkylning och nåt märkligt virus har vi fått, men det är ju sånt där som gäller på hösten liksom.

   Krams tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *