30/8 – om en pricksjuk och pusslad.

Dagsens tips: idag var fel dag att bråka med mig om tretti spänn.
31/8 - om bl a en klurig pusselboll.

Den lilla vagnsover i källaren å den stora – den som är prickig – pusslar 100-bitars femårspussel typ alldeles själv.

Jupp. Jag är apmallig! Men framför allt glad att hon i viss mån kan tänka sig sysselsätta sig själv. Nu spelar hon kort, ”olika familjer”, och mitt kaffe behöver behöver inte kallna odrucket i koppen.

Strax är det lunch å då blir det kaos igen, men just nu… hujedamej så skönt!

Dagsens tips: idag var fel dag att bråka med mig om tretti spänn.
31/8 - om bl a en klurig pusselboll.
6 comments Lägg till din
    1. Jaaa! Fast till EmmaLis försvar har hon faktiskt varit bra på det ganska länge. För att vara knapp-fyraåring är hon nog i några fall osedvanligt lättskött och självgående? Obs, NÅGRA fall… inte ålover om jag säger så 😉

        1. Haha! Låter som Milla… 🙂 alltid nåt på gång men att rita på annat än papper, klättra på matbord och försöka hänga i lampkronor är liksom sånt jag hellre är utan 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *