17 comments Lägg till din
 1. Det är mkt underhållande hur denna tvååring lyckas på klingande engelska sjunga ”my body wants you girl” men också en aning generande…

  Jag tar gärna emot ett lösenord förresten 🙂

 2. Självklart blir jag inte arg! Varför skulle jag bli det? Det du skriver i kommentaren har du så rätt i. Wilda är faktiskt med vid varje blöjbyte, hon bäddar så fint till lillasyster och trycker gärna in nappen i munnen på henne =)

  Hon har börjat komma in i det nu, men matvägrar när det är lagad mat. Vi gär inte någon stor grej av det då jag tror hon är jäkligt kräsen bara. Det som finns på bordet äter vi av. INGET annat =)

  1. Det kan vara kontroversiellt att i ett sånt där läge säga ”det är inte synd om storasyskonet”, och för att visa att jag verkligen inte vill reta upp någon (utan stödja) så mesade jag mig ur situationen.

   ps. nästa gång kanske du kan hitta ett annat inlägg än just det här att kommentera här hos mig 😉

 3. Sv: Det är superkul! Jag visste inte heller riktigt vad jag skulle kolla på. Men jag hade hört mycket bra om det jag köpte så då fick det bli det och jag ångrar mig inte en sekund. Väldigt prisvärt måste jag säga! =)

 4. Hej!
  Va bara nyfiken på om du har ändrat lösen till din blogg? Fick skickat det för ett tagsedan när jag bad om att få fortsätta läsa din blogg.

  hälsningar Mamma till 2

  1. Hejhej!

   Nänä, inte ändrat, men det hade nog hänt nåt lurigt inatt/imorse/i förmidags? Nu är det som vanligt hoppas jag!

   Tjo!
   /u.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *