19/9 – om gårdagsens EM-guld!

Dagsens tips: riv upp lite cementerade könsroller.
20/9 - om en jefla skitmorgon.

En av Sveriges mest sympatiska och kämpa-i-motvind-utan-att-aldrig-nånsing-gnälla idrottsmän tog igår vårt första svenska EM-guld i hästhoppning: Rolf-Göran Bengtsson och hans fina Ninja la Silla hoppade snabbast och bäst och roffade därmed mycket rättvist åt sig guldet framför t ex välmeriterade Nick Skelton och Gerco Schröder. Det är så härligt när duktiga ärliga idrottmän når framgång tycker jag. Rolf-Göran är verkligen ett exempel på en sådan!

Å så är det lite gulligt att hans gamla mamma, 80 år, satt i publiken och hejade på. Snacka om stolt förälder? Jag hade nog spruckit en smula?!

Apropå seger förresten så ligger lokala fotbollsfavoriterna Varbergs Bois just nu i toppen på sin Söderetta. Vinna serien går ju inte för sig (jag tror de behöver en säsong till på sig att hämta kraft och träna upp sig), men jisses va duktiga dom är! Det passar särskilt okej nu, när mitt HBK liksom tagit time out… eller vad vi nu ska kalla det…?

Dagsens tips: riv upp lite cementerade könsroller.
20/9 - om en jefla skitmorgon.
2 comments Lägg till din
    1. Eller hur! Tydligen börjar hon bli lite skruttig nu (80 bast liksom) så hon är nog inte med på varje tävling som förr. Extra extra kul att hon kunde vara med just här då!

      ps, jag blir ungefär sådär stolt när EmmaLi skrittar över cavaletti-bommarna… ;p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *