22/9 – om ett motvilligt huvud i ett getingbo.

21/9 - om att plocka blommor från en shettis.
22/9 - om en härligt höstig lekplatslekdejt, med sångstund.

Jupps. Nu är det dags att ta tjuren vid hornen! Spolknappen på vår toalett ska reklameras (igen) och bläää… jag orkar egentligen inte ”fajtas” med rörfirman mer. Men jag orkar inte ha en skitkass spolknapp heller. Eller en duschblandare vi får brännskador av när den ligger på ”maxtermostat”.

Johan på Samsungs support är kanske förresten en av de mest inkompetenta (och otrevliga) mänskor jag stött på i kundtjänstsammanhang. Tur att Ulrika på Rörtjänst är en av de trevligaste!

21/9 - om att plocka blommor från en shettis.
22/9 - om en härligt höstig lekplatslekdejt, med sångstund.
4 comments Lägg till din
    1. Jamen precis! Den gamla toalettstolen hade suttit där sen åttitalet och den spolade PERFEKT! – om än det gick lite mycket vatten vid varenda spolning, men det gör det å andra sidan med den här nya också eftersom vi alltsomoftast måste spola två eller tre gånger för att ens pappret ska hänga med ner. *fräs*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *