26/9 – om att bli ägd av ett PR-proffs.

Dagsens tips: handlare, var flexibel och smidig.
27/8 - om härliga höstdagar.

Av nån anledning – fråga inte varför, jag vägrar erkänna nåt i vilket fall – stod TV:n ikväll på Kanal 5 och omåttligt Agneta Sjödin-högljudda Breaking News. Tur på nåt vis att jag råkade kasta ett öga på just det här avsnittet, där gamla räven Baren-Meral kör över småpojkarna Filip och Fredrik med ångvält och dom fattar ingenting. Att vara gapig och rolig-för-tio-år-sen är liksom inte detsamma som att hajja när man är utnyttjad i PR-syfte, tydligen?

Den ene av dom (Filip tror jag) bor numera i USA och är gift med en ruskigt snajsig tjej. Det betyder ju att killen faktiskt är rätt kul privat, för jag utgår fördomsfullt från att han inte vunnit tiopoängsbrudar på sina gamla meriter.

Finns det förresten en liten liten likhet mellan Filip&Fredrik och Ann Söderlund? Båda (okej då, alla tre) roliga 2005 och fortfarande hänger de envist kvar. Med skillnaden att Ann dämpat sig förstås, och vuxit med erfarenhet och mognad. Fx2 står liksom fortfarande och stampar. Av nån anledning: intelligenta är dom ju pojkarna! Tydligen också lata eller fega; vad beror det annars på att de aldrig låter sig utvecklas?

Dagsens tips: handlare, var flexibel och smidig.
27/8 - om härliga höstdagar.
2 comments Lägg till din
    1. Jag tycker de var kul när de dök upp i rutan, och Fredrik Wikingsson skrev alldeles lysande i Slitz (tror jag det var) på den tiden det begav sig. Men sen gick det utför.. Men säg den stjärna som lyser för evigt. Å Kanal 5 har väl inte direkt hjälpt till att hålla lågan brinnande?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *