27/8 – om härliga höstdagar.

26/9 - om att bli ägd av ett PR-proffs.
28/9 - om en dator hos Anovo.

Såna här dagar växer inte på trä’n! Jag tackar högtrycket från Medelhavet – eller var det nu kommer ifrån? – och packar termosen till varje förskolehämtning.


Det är kallt i vinden, men av lek och lä blir vi varma!

26/9 - om att bli ägd av ett PR-proffs.
28/9 - om en dator hos Anovo.
15 comments Lägg till din
 1. jag håller med – mer värme tack!

  haha ja visst är det så man ”måste” ju gå men jag kan inte hjälpa att jag tycker det är urtråkigt. Det är ju faktiskt så att om förskolepedagogerna hade ansträngt sig lite och försökt komma med någonting nytt eller göra det på olika sätt varje gång så hade man ju också uppskattat det mer.

  Jag tycker det är helt fel att ha 2 föräldramöten varje år där de läser verksamhetsbeskrivningen som i stort sett ser precis likadan ut. Istället för att prata mer om vad de har gjort, i vilka grupper de arbetar i, hur de stimulerar barnen, vad de satsar på osv. Men man kan ju alltid hoppas att de har gjort något revoultionerande denna gång!

  Eftersom jag alltid stannar kvar och pratar med fröknarna om hur dagen varit osv nästan varje dag så är dessa möten blaj för mig. men så är det ikväll är det möte så vi får se vad de ”hittar” på haha.

  kraaam

  1. Det måste vara ännu behagligare nere hos er!

   Men du… vad är det för skitföräldramöten ni har!? Hos oss har de berättat om hur de tänkt lägga upp terminen, de har visat gulligt bildspel på kidsen, vi föräldrar får vara med och önska/beskriva vad vi skulle vilja ha ut av förskolan (okej, kändes mest värt första gången men jag kämpar enträget vidare med mitt ”trygghet och roligt”!) och sen fikar vi allihop och har asatrevligt!

   Det känns som att vi dragit en vinstlott i förskolelotteriet här då?

 2. Helt underbara dagar och jag har varit i Göteborg och där bort i väst var det lika skönt som här i ost. Till helgen väntas rena sommarvärmen. Ingen klagar, basta!
  Anna

 3. Ja du, den 27/8e kunde jag nog också hålla med om att det var sköna höstvindar. Igår hittade de inte upp till oss, idag ännu mindre. Jag frös så jag frös när jag var tvungen att stega ut några meter från kontoret och handla lunch. Alldeles för burrigt för mig!

  1. Det är kallt kallt i vinden, och så fort solen går i moln blir det rätt kallt här med. Men igår var det nästan 30 grader i solen! Det var vaarmt att sitta med höstjacka då! – men jag var glad att jag hade den för det skiljde säkert tio grader till temperaturen inne i skuggan?

 4. Ja hösten är verkligen en underbar årstid när vädergudarna är på bra humör, dock älskar jag höst stormarna för att dom innehåller sån kraft och jag alltid blir lika förundrad över naturen krafter gentemot lilla oss.
  Hoppas på fler ”termosdagar” 🙂
  Kram / Jenny

  1. Trots att jag inte är nån ”höstmänska” är jag ändå benägen att hålla med dig. Hösten är ju som våren lite grann, fast tvärtom. Det är varmare i marken nu på hösten och luften är ljum på ett helt annat vis än på våren. Fast det kanske beror på att jag bor vid havet? Det kyler ju på våren och värmer på hösten!

   Stormarna är jag gärna utan däremot. Jag tycker det är lite läskigt när det blåser… för att inte tala om åska. Huvva!

  1. Det har inte börjar regna riktigt ordentligt här än. Eller, det kanske det har men jag har förträngt det för just nu är det riktigt härligt och varmt (15-20 grader) och DIMMIGT! Jisses så mycket dimma vi har…!? Det har varit så här i två dar (dimmiga kvällar, nätter och mornar) och det håller säkert i sig ett tag?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *