Dagsens tips: nosad rabatt på Fred Perry kids wear!

20/9 - om en jefla skitmorgon.
21/9 - om att plocka blommor från en shettis.

Med sista dag idag (onsdag) har maken Facebook-rabatt i sin butik!

Förutom klassisk ekipering som Stenströms, Oscar Jacobson och Eton jobbar dom också med t ex Tommy Hilfiger, Armani Jeans och Fred Perry. Den sistnämnda har låtit Lolles köpa in och sälja även ur sin barnkollektion, något jag av personliga skäl är ruskigt glad och tacksam för 🙂

– å kolla, unisex så det bara flödar om det gjorde det lite flickigare genom att inte knäppa ända upp i halsen!

Det finns också skjortor i mjuk bomull – att matcha med pappa! Som du kan se har jag smugit in två mössor (från MCS). Dessa är egentligen i vuxenstorlek, men de funkar som synes fina fisken på så små kids som knappa tvååringar!

För priser, hoovra över eller klicka på respektive foto. För information om t ex storlekar, färger och fraktmöjlighet kontakta Lolles, FB-länk finns i kolumnen till vänster, eller kommentera här under så löser vi infobiten mailledes.

Välkomna till Lolles i Varberg!


ps. Det kan hända att jag kan förhandla för din räkning, om det skulle vara så att du inte hunnit läsa detta inlägg i tid… 😉

20/9 - om en jefla skitmorgon.
21/9 - om att plocka blommor från en shettis.
13 comments Lägg till din
 1. Oj, rena modevisningen! Jösses så tiden har gått fort, jag tycker inte att det är länge sedan storasyster lärde sig gå… Nu är hon ju stora damen!

  1. Jag har faktiskt försökt hitta bilder där kläderna kommer till sin rätt! Modellerna fanns ju såattsäga närmast till hands 😉 sen är det ju trist att behöva publicera trista lågupplösta och vattenstämplade foton, men jag ”vågar” inte annat. Tyvärr.

   Jo, hon har vuxit lite grann! Svårt att se det själv förstås, men när jag jämför med äldre foton ser jag ju också det. Fast… så länge sen hon lärde sig gå är det ju ändå inte!

  1. Emmi har en sån, den är skitbra! Den är troligen impregnerad med nåt läskigt smutsavstötande för inte ens hon har lyckats göra ”omöjliga” fläckar, det är bara att torka av 🙂 Den är lite stel när den är ny, men nu när hon haft den ett tag är den en favorit!

   Dyr är den ju dock… men… bästa pris för dig kåmpis 🙂 kan fjäska med maken om du vill?

    1. Det är inte centilong-storlekar och jag inte så duktig på ålder/size, men största storlek är ”8 år”.

     Hör med Mattias (eller Lolles) på FB vettja!

 2. Vad glad jag blir över dina små kommentarer som dyker upp då och då. De uppskattas! 🙂
  Focaccia bröden är inte svårgjorda, men tar en stund att baka. Men vi anser att mödan är värt det 🙂 Receptet finns under kategorin recept på min blogg. Testa vettja! 🙂

  1. Oj va gullig du är! Tack!

   Det tog mer tvåhundra bilder att få fram de här nio, plus åbäket att få på och av dem kläderna… alltså, jag förstår varför proffsfotografer har assistenter att hunsa med! Reflexskärmar har de också; men frågan är var en assistent med reflexskärm lika snabb som en 20-månaders och en nästan 4-åring hittas?! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *