1/10 – om första dan på jobbet!

30/9 - om min sista dag i "frihet" 🙂
Dagsens tips: låt inte en fuskförespråkare bli rik.

Tjohoo! Det var – som väntat – skitkul! Jag fick, klokt nog, spendera dan i kassan. Att ställa mig i informationsdisken hade nog varit olyckligt: ”öh, vilken TV du ska ha?”, ”öh, vad det är för grafikkort på den datorn?” eller tillomed ”öh, var vi har hårblåsar?” hade liksom varit det bästa jag kunnat åstadkomma där (efter nästan två års bortavaro). I kassan kunde jag istället glatt svara på frågor av typen ”har ni en toalett?” och ”hur länge är det öppet köp?” 🙂 å inga kontantdiffar blidde det, vilket såklart va väldigt skönt.

Nu ledig två dar och sen är det på’t igen på tisdag. Börjar med en mjukstart: dunders bra!

ps. det var rätt brutalt jefla asadimmigt på väg till och från Ullared imorse och ikväll. på 153:an gavs stundtals nätt och jämt möjlighet att urskilja dimbakljuset ett femtiotal meter framför. extra glad blir jag ju då när rådjuret som skuttade ut framför mig valde att göra det på en kort vägsträcka där dimman för tillfället lättat…

30/9 - om min sista dag i "frihet" 🙂
Dagsens tips: låt inte en fuskförespråkare bli rik.
8 comments Lägg till din
 1. Åh! Önskar jag åkt dit idag och premiärhandlat av dig 😀 och bra med väluppfostrade rådjur 😀

 2. Åh – jobbar du på Ullared? Jag skulle behöva dit och handla på mig en bebisbasgarderob, men jisses så långt det är dit. Skönt att första dagen gick så bra! 🙂

  1. Hehe! Nä. Inte ”på Ullared” 😉 i Ullared! På NetonNet 🙂

   Jag handlar gärna till dig nån dag om du vill (kan gå in på Gekås på lunchen)? Om det är nåt särskilt du vet att du vill ha alltså? Leksaker är grymt billigt! Men då blir det dyrt att skicka kanske? ;p

 3. Du har ju inte så långt dit… här går bussturer tidiga morgontimmar (som inte passar ett bloggblad) och dottern åker dit ett par gånger per år….

  Härliga bilder på tjejerna lite nedanför!

  1. 3,2 mil för att vara ganska exakt tror jag. Det är ett helt okej jobbpendlingsavstånd egentligen, men det är klart att cykelavstånd hade varit att föredra 🙂 och med det sagt menar jag alltså inte att jag skulle vilja bo i byn jag arbetar i! 😀

   Tack för snällt tyck!

 4. Skönt att det kändes bra. Tycker oxå det har varit skitjobbigt att komma tillbaka efter föräldraledighet men det har gått över ganska fort. Tack och lov!! 🙂

  Jadu, det var verkligen dimma det där. Man ser ju inte ett skvatt…!

  1. Jag måste ha uttryckt mig tokigt! Jag tycker inte det är jobbigt att börja jobba; jag tycker det har varit jobbigt att vara föräldraledig… as in, jag älskar att vara med mina barn men jag behöver lite mer än mitt stökiga hem som utmaning i livet 😉

   Jupp. Dimman from hell kan man tro!

   Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *