11/10 – om en å annan binär skitdag.

10/10 - om ajaj ischias.
13/10 - om att bli rik på det gamla.

En del dagar blir inte så bra. Som när det krävs en drucken sanning för att polletten ska trilla ner. Du vet en sån där dag när ögonen blir blanka av ett skämt om fel sak. En sån där där huvudet på kvällen blivit blytungt av tillbakahållenhet. För att du inte orkar släppa efter. När dyblöta barn hämtade från förskolans utegård känns som Titanic. När en intesärskilttrevlig butikssäljare kan få dig att vilja släppa lös din snarttvååring och exa nästanfyraåringen efter. När det bor en krokodil inom dig. Eller när det lilla obetydliga som ligger bakom ett jättegräl inte är tillräckligt obetydligt för att skratta åt i efterhand. Vissa dagar blir paranoian över dina vänners val för jobbig att hantera.

Dessa dagar kommer gärna i flock. Det är okej om de är som flyttfåglar.

Nu hoppas jag flocken flugit vidare.

10/10 - om ajaj ischias.
13/10 - om att bli rik på det gamla.
16 comments Lägg till din
  1. Murphy igen. Han är överjävlig. Att lägga allt på hög för att sedan släppa lös det på en och samma dag är en av hans favoritmetoder.

    Må morgondagen bli bättre.
    Kram ♥

    1. Ja. Och sen när jag tycker att det inte går att lasta mer så går jag å lägger mig å på morronen går det att lasta lite till. Fast imorse var det inte mer på morronen än det var på kvällen. För första gången på länge. Sååå skönt.

      Krams min fina sol!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *