15/10 – om grönsvart i Superettan!!?

14/10 - om ett vuxenpoäng.
16/10 - om dålig fog.

Idag kan det avgöras: Varbergs BoIS kan bli färdiga för Superettan!! En poäng i mötet mot serietvåan Sylvia och saken är biff!

Fyra bussar med supporters for mot Norrköping imorse, fyra bussar sponsrade av en av stans magnater – och det där är sponsring jag gillar! Vad betyder i själva matchsituationen mer för ett lag än att ha massivt stöd av egna fans på bortaplan? För att inte tala om hur jäklans kul det är som åskådare att det är bra liv på läktarna!

Forza BoIS!! Nästa säsong får förhoppningsvis jag se två hallandsderbyn på Påskbergsvallen; däribland mitt eget HBK 🙂 att det var på Örjans Vall serisegern i tvåan säkrades känns såklart kul! nån ”nytta” med den planen för mig då ;p

14/10 - om ett vuxenpoäng.
16/10 - om dålig fog.
4 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *