16/10 – om dålig fog.

15/10 - om grönsvart i Superettan!!?
17/10 - om vad som fick min manliga förkylning på fall.

Vad tror ni om det här, i ett badrum som är inte ens tio månader gammalt?

Doftar reklamation va?

ps. Pliis, notera att det som ser ut som smuts inte är det utan torkad fog som kakelsättaren inte städade bort – och glömde meddela oss att man måste göra för annars fastnar det och ser ut som lort.

15/10 - om grönsvart i Superettan!!?
17/10 - om vad som fick min manliga förkylning på fall.
18 comments Lägg till din
  1. Haha! Ja, du tänker på val av mosaikplattor kanske? För det var det första kakelfirman sa när de kom in i färdigt badrum: ”vilken snygg mosaik!”. Jo. Den har vi ju valt själva. Att sen inget annat i badrummet blev som vi valt, önskat och fått bekräftat är ju liksom en annan sak…

   Men jag håller med. Jag tror det hade blivit riktigt spännande om tio år. Fast jag tror inte vi väntar så länge innan vi kontaktar firman så de får rätta till? :p

 1. Den översta bilden ser jag att det är nåt lurt med – men den nedersta hade jag inte reagerat över.

  Usch usch, vad jobbigt att börja reklamera – det brukar vara trasslig.

  1. Den nedersta har jag bara använt för att ni ska se var i rummet detaljbilden är fångad. Å det är ju som också syns på bilden fina fisken att det inte syns i helheten av rummet. Fast… jag ju lite känslig så jag ser. Precis som jag ser alla snea kanter och klantiga lösningar. Men det är ju en annan diskussion!

   Jupp. Tråkigt, sa Bill. Fast du är väl reklamationsexpert nu? sa Bull.

 2. Ska inte uttala mig här om vad H sa om det ”klåpaktiga” jobbet… Tråkigt när det blir så.. Hoppas att ni mår bra iaf och att vi kan ta en Lek/kaffedejt snart!!! KRAM på er

  1. Till kakelnissens försvar ska förklaras att det här inte är en ”bärande” vägg med fuktspärr, utan den frigolitbit som satts framför badkaret. Som satts snett framför badkaret iofs, men det har ju visat sig att det estetiska ändå inte var det värsta när mosaiken börjar trilla av den – eftersom han inte gjort nån luftspalt under utan av bekvämlighetsskäl (gissar jag? du kan ju fråga H, han kan säkert sånt här bättre än mig – och kanske mosaiksättaren 😉 satte fast den mot golvet. Då samlades det naturligtvis vatten på golvet i det här lilla hörnet och han fick göra en nödlösning: såga upp ett litet hål för vattnet att försvinna in i.

   Redan innan han satte fast ”väggen” frågade jag 1) om den skulle lämna en liten spalt för luft och vatten att passera genom nedtill, och 2) varför den måste vara så bred när badrummet är så jämrans litet (jag ville ju att den skulle gå kant i kant med badkaret, som den gjorde i femtitalsversionen av inkaklat badkar) men då tittade han på mig som att jag var dum i huvet och förklarade att den måste det (vara bred alltså), och dum i huvet som jag var så nöjde jag mig med hans svar. Nu i efterhand har jag förstått att han – förhoppningsvis omedvetet – ljög för mig.

   Hur mår du förresten fina du? Saknar dig!!

  1. Det är ju ett moment 22: å ena sidan vill vi ha det bra, å andra vill vi inte ha in han som inte gjorde som vi ville ha det i badrummet…

   Men. Reklamation måste det ju bli. Så här kan det ju inte se ut!

 3. Nästa gång du behöver en kakelsättare så skickar jag bästa kusin Niklas till dig, då får du ett bra och proffsigt jobb, det vågar jag lova!

   1. Kan inte tänka mig nåt annat! Men jag kan sammanfoga er på FB om du vill 😀 så kan du kolla upp mer exakt själv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *